Pesä Ysit järjestää Halli-SM:n alkulohkoturnauksen helmikuussa

Pesä Ysit järjestää Halli-SM:n alkulohkoturnauksen helmikuussa

Viimevuotiseen tapaan Pesä Ysit järjestää Halli-SM:n alkulohkoturnauksen Imatran Ukonniemi-areenalla. Alkulohko pelataan 29.02.2020 ja Ysien lisäksi lohkossa pelaavat Hyvinkään Tahko ja Manse PP.

Alkulohkot pelataan neljässä kolmen joukkueen alkulohkossa yksinkertaisena sarjana. Lopputurnaukseen selviytyvät alkulohkojen voittajat, jotka laitetaan lopputurnausta varten paremmuusjärjestykseen. Lopputurnaus pelataan 22.03.2020 Tampereella ja siinä pelataan kaksi välieräottelua (1.-4. ja 2.-3. lohkovoittajista) sekä pronssi- ja finaaliottelu.

Otteluohjelma:

La 29.2. klo 09.30 Pesä Ysit, Lappeenranta – Hyvinkään Tahko
La 29.2. klo 12.00 Hyvinkään Tahko – Manse PP, Tampere
La 29.2. klo 14.30 Manse PP, Tampere – Pesä Ysit, Lappeenranta

Rytteri sopimukseen Ysien kanssa

Rytteri sopimukseen Ysien kanssa

Pesä Ysit on kiinnittänyt ison palasen tulevaisuuttaan syöttölautasen äärelle, kun lukkari Essi Rytteri on solminut sopimuksen seuran kanssa.

17-vuotias lukkari Essi Rytteri on allekirjoittanut Pesä Ysien kanssa 1+2 -vuotisen pelaajasopimuksen. Huhtikuussa 18 vuotta täyttävä Rytteri pelasi viime kaudella uran ensimmäiset Superpesis ottelunsa ja on Pesä Ysien oma kasvatti.

Toukokuun lopussa Manse PP:tä vastaan uran ensimmäisessä superpesisottelussaan polttolinjassa aloittanut Rytteri siirtyi kesken ottelun lautasen äärelle ja osoitti hyvin nopeasti, ettei hän nuoresta iästään huolimatta kumarrellut kokeneempia vastustajiaan. Joukkueen pelinjohtaja Jari Komulainen kuvaileekin lukkariaan pelipäältään poikkeukselliseksi.

Halusimme ehdottomasti kiinnittää Essin useammaksi vuodeksi seuraan, koska hän on joukkueen tärkeimpiä tulevaisuuden kulmakiviä. Hänellä on poikkeuksellisen hyvä pelipää, jota lukkareilta vaaditaan. Hänestä myös huomaa, että polte kehittymiseen ja pelin ymmärtämiseen yksityiskohtaisemmin on todella suuri.

Pesä Ysit panostaa kaikkiaan 16 ottelua viime kaudella ja niissä neljä juoksua lyöneeseen Rytteriin alkavan talven ja tulevien kausien aikana lukkarivalmennuksen puitteissa.

Pesäpallossa lukkari ja lyöjäjokeri ovat eniten joukkueen yksilöurheilijoita. Haluamme tukea täysillä Essin kehitystä omalla pelipaikalla ja on iso etu, että Essi saa yksilöityä lukkarivalmennusta, Komulainen kertoo.

Lappeenranta Spa jatkaa Ysien pääyhteistyökumppanina

Lappeenranta Spa jatkaa Ysien pääyhteistyökumppanina

Lappeenranta Spa ja Pesä Ysit ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan myös tulevalle kaudelle. Kylpylä toimii talvikaudella ulkopaikkakunnalta tulleiden pelaajien majoituspaikkana ja tarvittaessa muuntautuu myös heidän harjoituspaikakseen. Toiminnanjohtaja Ville Lantan mukaan yhteistyö on sujunut erinomaisesti useamman vuoden ajan.

Lappeenranta Spa on ollut jo vuosia meille mahtava kumppani ja palvelu ollut aina ensiluokkaista. Saamme kaikki tarvittavat majoitus- ja palaveritilat heiltä käyttöön sekä hyvät kylpyläpalvelut. Sijainti kaupungin keskustassa on myös erinomainen harjoituspaikkojen suhteen ja turhaan kulkemiseen ei kulu aikaa esimerkiksi leiriviikonloppuina.

Lappeenranta Span myyntipalvelun Marjukka Pitko on tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen. Pelaajien palveleminen on Pitkon mukaan helppoa, kun hotelli pystyy muuntautumaan lyhyessäkin ajassa tarpeiden mukaiseksi.

Yhteistyömme on ollut molemmin puolin antoisaa ja mukavaa. Pienenä hotelliyksikkönä meidän on helppo muuntautua leiri- ja peliviikonloppujen aikatauluihin joustavasti ja niin kylpylä kuin kuntosalikin tuovat varmasti mukavan lisän pelaajien oleskeluun.

Kesän 2020 kausikortit myyntiin perjantaina

Kesän 2020 kausikortit myyntiin perjantaina

Kesä on takana ja on aika suunnata katseet jo tulevaa kesää kohti. Kausikorttikampanja alkaa 1.11 ja luvassa on kausikorttilaisille Superpesiksen ottelujen lisäksi myös tukku loistavia tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme ympäri Lappeenrantaa. Näistä tarjouksista kerromme tarkemmin ennen perjantaita.

Kausikorttilaisena näet kaikki Pesä Ysien 11 runkosarjan kotiottelua Vanhalla Kentällä ja olet oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn myös Juvalla pelattavassa kotiottelussa. Kortilla myös ilmainen sisäänpääsy la 29.02.2019 pelattaviin Halli SM-otteluihin Imatran Ukonniemi-areenalla ja niiden päälle vielä mahdolliset harjoitusottelut ja pudotuspelit. Minimissäänkin näet kausikortilla harjoitusotteluiden lukumäärästä riippuen 15 ottelua samalla hinnalla.

Kausikortti on ottelua kohden ylivoimaisesti paras ja halvin tapa olla joukkueen tukena. Jos varaat korttisi jo marraskuussa maksat yhtä runkosarjaottelua kohden vain 3,25€ ottelua kohden. Mikäli kortteja ei varata vähintään 100:aa kappaletta tai kalenteri kierähtää joulukuun puolelle, niin yhden runkosarjaottelun hinnaksi tulee kausikortilla 5,75€ ottelua kohden. Tilaamalla marraskuussa kausikortin säästät normaaliin lipunhintaan verrattuna peräti 67,5% ja kausikortin normaaliin hintaankin verrattuna 43%.

Kausikortin hinta kaudelle 2020

Marraskuun ajan (1.11-30.11.2019) 39€ (norm. 69€) mikäli sitovia varauksia tulee 100 tai enemmän. Maksat varaamasi kortin vasta joulukuun alussa.

Syyt hankkia kausikortti

1. Näet katsojakeskiarvolla mitattuna Suomen suosituinta naisten joukkueurheilua paikanpäältä.
2. Kausikortti on huomattavasti halvempi tapa seurata Pesä Ysien kotiottelut verrattuna irtolippuihin
3. Kävelet suoraan lippuluukun ohi ja portista sisään ilman jonotusta.
4. Saat yhteistyökumppaneiltamme tukun loistavia tarjouksia samaan hintaan.
5. #MiunJuttu – Olet tärkeä osa Pesä Ysien yhteisöä.

Järvi ja Forsell jatkavat, Leppälä Siilinjärveltä Yseihin

Järvi ja Forsell jatkavat, Leppälä Siilinjärveltä Yseihin

Pesä Ysit on tehnyt jatkosopimukset Hanna Järven ja Nea Forsellin kanssa. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Siilinjärven Pesiksessä nousua Superpesikseen juhlinut Noora Leppälä.

Hanna Järvi on tehnyt Pesä Ysien kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Joukkueen kapteenistossa viime kaudella toiminut Järvi pelasi viime kaudella kaikki 24 runkosarjaottelua lyöden 13 ja tuoden neljä juoksua.

Urallaan 112 ottelua Superpesiksessä pelannut Järvi tuo joukkueeseen ison annoksen kokemusta. Kuudennen kautensa Superpesiksessä ja neljännen kautensa Pesä Yseissä aloittava Järvi on edustanut Ysien lisäksi kahden kauden ajan Vihdin Palloa. Joukkueen pelinjohtaja Jari Komulainen hykertelee tyytyväisyyttään saatuaan tärkeän palasen etukentälleen.

Ehdottomasti ensi vuoden joukkueen kannalta tärkeimpiä pelaajasopimuksia. Järvi on tinkimätön harjoittelija ja joukkuepelaajana täyttä kultaa. Etukentämme tulee hitsautumaan hienosti yhteen, kun saimme hänen tasoisen pelaajan jatkamaan joukkueessa.

Myös Nea Forsell on tehnyt Pesä Ysien kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Viime syksynä Ysien riveihin liittynyt Forsell pelasi runkosarjassa kuusi ottelua Superpesiksessä lyöden uran avausjuoksunsa Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan kesäkuun lopussa.

Pääosa Forsellin kaudesta meni Haminan Palloilijoiden riveissä Suomensarjassa, jossa Forsell iski 14:ssä ottelussa kolme kunnaria ja yhteensä 59 juoksua. Haminan varmistaessa kauden päätteeksi nousun Ykköspesikseen auttoi Forsell joukkuetta pudotuspeleissä lyömällä kuudessa pudotuspeliottelussa tehot 2+17=19.

Nealla on valtava potentiaali olla huippulyöjäjokeri naisten Superpesiksessä. Haluamme ehdottomasti olla tukemassa Nean kehitystä Yseissä, Komulainen jatkaa.

Uutena pelaaja Pesä Ysien joukkueeseen liittyy nousua Superpesikseen kauden päätteeksi Siilinjärven Pesiksen paidassa juhlinut Noora Leppälä. Pattijoen Urheilijoiden kasvatti on tehnyt Pesä Ysien kanssa 2+1 -vuotisen sopimuksen.

Ykköspesiksen runkosarjassa 16:ssa ottelussa viisi lyönyt ja kuusi juoksua tuonut Leppälä pelasi lähes koko kauden jokeripaita yllään. Tyttöjen Superpesiksessä ja Suomensarjassa vuonna 2001 syntynyt Leppälä toimi pääsääntöisesti joukkueensa lukkarina, mutta Komulaisen mukaan Yseissä Leppälä taistelee pelipaikasta polttolinjassa.

Noora on kiinnostava pelaaja Yseille etenemistaidon ja monipuolisen ulkopelaamisen takia. Uskon, että nuoresta iästään huolimatta hän antaa hyvää esimerkkiä muille pelaajille pesänvälillä etenemisestä ja lähtee vahvasti taistelemaan ulkopelipaikasta linjasta muiden pelaajien kanssa.

Tulevaa kautta varten Pesä Ysiellä on kasassa 11 pelaajasopimusta.

Nea Forsell, 2020
Henriikka Harinen, 2020
Sarita Heikkinen, 2020 (2021)
Hanna Järvi, 2020
Eveliina Kainlauri, 2020 (2021)
Linda Kemppainen, 2021 (2022)
Petra Laakkonen, 2020 (2021)
Noora Leppälä, 2021 (2022)
Ellinoora Ojala, 2021 (2022)
Eveliina Rantonen, 2020 (2021)
Elina Väre, 2020 (2022)

Pelinjohto ja valmennus
Jari Komulainen, 2020 (2021)
Sarita Heikkinen, 2020 (2021)