Pesä Ysien B-tytöt nappasivat ensimmäisen kolmen pisteen voiton Vanhiksella, jaksoin 2-0 (10-0, 7-0)

Ottelun ensimmäinen juoksu tuli harhaheitolla. Sen jälkeen Siiri Pulkkisen ja Iina Myyrän läpilyönneillä peli oli jo 6-0 Yseille. Toisessa ja kolmannessa vuoroparissa numerot kaunisteltiin 10-0. Hyvinkään jäädessä neljännen aloittavalla nollille Ysien tasoittavaa ei tarvittu. Näin ensimmäinen jakso kirjattiin Yseille.

Tämän päivän laadukas peruspeli ja tahtotila toi meille ansaitut kolme pistettä. Peliin sovituista teemoista pidettiin kiinni ja pelattiin joukkueelle, ulkopeli mahdollisti sisäpelille hyviä asioita, kuvaili joukkueen pelinjohtaja Anu Rämö.

Ysit aloitti toisen jakson sisällä vahvasti siirtyen heti kättelyssä 5-0 johtoon. Loppujaksolla juoksujen teko hieman hiipui, mutta turvallisen johtoaseman ja erittäin vahvan ulkopelin ansiosta pelin toinen jakso sinetöitiin lukemiin 7-0.

3-tilanteet menivät Yseille 28-6. Ysien parhaana palkittiin kolme juoksua lyönyt Iina Myyrä ja toisen palkinnon sai hyvällä lukkaripelillä Essi Rytteri. Mainittakoon, että joukkueen jokaiselle pelaajalle kirjattiin joko lyöty tai tuotu juoksu tehotilastoon.

Olimme jaksojen aluissa hyvin hereillä ja saimme tilannetta oikeille pelaajille, mikä näkyy jo takatilanteiden määrässäkin. Kolmeen pisteeseen ja joukkueen tekemiseen voi olla tyytyväinen.