KUNNIAJUOKSU – Saimaanharjun pesis- ja liikuntakoulu

Mikä on Kunniajuoksu?

1LEADER-rahoitusta
Leader- toiminta on paikallista kehittämistä oman asuinseudun parhaaksi. Asukkaat, yritykset ja yhteisöt kehittävät omaa toimintaympäristöään ja toimintaansa. Pesä Ysit järjestää Etelä-Karjalan kyläkeskuksiin 3-vuotisen EU-osarahoitteisen hankkeen ”Kunniajuoksun”.
2Tavoitteet
Seuran tavoite on viedä harrastustoimintaa eteenpäin Lappeenrannan keskustan lisäksi Joutsenossa sekä Ylämaalla ja naapurikunnissa (Taipalsaari, Lemi, Luumäki, Savitaipale) niin lasten kuin aikuisten parissa. Samalla lasten, nuorten ja aikuisten pesäpalloilu- ja liikuntamahdollisuuksia ja eri osapuolten yhteistyötä lisätään. Hankkeessa hyödynnetään lajin ohjaukseen soveltuvia digitaalisia sovelluksia.
3Missä?
Kunniajuoksu -toiminta alkaa ensimmäisenä Saimaanharjulla. Toiminta laajenee myöhemmässä vaiheessa myös muualle naapurikuntiin.
4Lisätietoja
Linkki LEADERIN (Länsi-Saimaan) sivuille: http://www.leaderlansisaimaa.fi/
Pesä Ysit järjestää Saimaanharjun Urheilukentällä 2006-2011 syntyneille tytöille ja pojille pesis- ja liikuntakoulua. Pesiskoulu alkaa 5.6.2017 ja päättyy 20.7.2017. Koulu järjestään Saimaanharjun Urheilukentällä (Kuhatie, Saimaanharju) maanantaisin ja torstaisin 11.00-12.00.

Pesiskoulussa harjoitellaan pesäpallon lajitaitoja, pelin kulkua sekä leikitään erilaisia viitepelejä. Pesiskouluun mukaan tarvitset liikuntavarustuksen, juomapullon ja halutessasi oman räpylän (ei välttämätön). Välineistä ja ohjauksesta vastaavat Pesä Ysien koulutetut ohjaajat.

Saimaanharjun pesiskoulu on maksuton. Ilmoittaudu pesiskouluun mukaan allaolevan lomakken kautta.

Lisätietoja

Jenna Backman

Junioritoiminnan kehittäjä

050 5551789