Puulaakipesis

Rentoa pesistä puulaakijoukoissa!

Pesiksen suosio on lähtenyt kasvuun myös puulaakipuolella ja kaupungista löytyykin muutama erittäin vireä joukko puulaakipesiksen ryhmiä. Ryhmien ideana on kokoontua tiettynä aikana kentälle, lämmitellä ripeästi ja sen jälkeen keskittyä pelaamaan. Puulaakipesistä on tarjolla niin Lappeenrannassa kuin Imatrallakin, tule mukaan!

 

Varustaudu treeneihin liikuntavermeillä. Seurojen puolesta käytettävissä on pallot, mailoja ja muutamia räpylöitä, joten jos et omista omia pesäpallovarusteita, niin se ei ole este mukaantulolle!

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Laura Saarainen

0504364628


MIEHET

Miesten oma ÄijäPesis kokoaa kaikentaitoiset ja -kokoiset miehet rennon pesisurheilun pariin torstaisin Lappeenrannan Vanhalla kentällä. Lue ÄijäPesiksestä lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

NAISET

LadyPesis on todella suosittu kaikenkokoisten -ja ikäisten naisten pesisvuoro. Kesän 2018 LadyPesiksestä löydät tietoja lisää täältä.

IMATRA

Puulaakia on pelattu Imatralla Ukonniemen stadionilla. Harjoitukset kaudelta 2017 ovat jo loppuneet, seuraa ensi kauden tiedotusta tältä sivulta.

MUISTA MYÖS FIRMAPESIS!

Onko mitään parempaa kuin mittelöidä pesiksen saralla oman työporukan kanssa ja vieläpä kaupungin muita yrityksiä vastaan? Firmapesis kasaa noin 150 aikuista mittelöimään kaupungin firmaherruudesta kesän lopussa. Pesispäivän päätteeksi myös mahtavat jatkot!

Joko Sinun työpaikaltasi on porukka mukana? Jos ei, niin ota heti yhteyttä Ville Lanttaan ja varmista paikkasi kesän hauskimmassa turnauksessa!

ville.lantta@elisanet.fi

puh. 040 529 3011