Pesiskoulu :: Esite

LähiTapiola pesiskoulut uudistuvat vuodelle 2017

Pesiskoulukonsepti on kokenut suurimman muutoksen vuosiin, kun toiminta aloitettiin jo heti pääsiäisen jälkeen. Lapsille on haluttu tarjota mahdollisuus päästä alkeiden pariin jo hieman aiemmin keväällä ja taidot ehtivät kehittyä kesän mittaan paremmin.

Pesiskoulu on tarkoitettu vuonna 2006-2011 syntyneille tytöille ja pojille. Pesiskoulussa harjoitellaan pesäpallon lajitaitoja, sääntöjä ja pelataan paljon! Lisäksi leikitään ja pelataan erilaisia viitepelejä. Ota mukaan liikuntavälineen, lenkkarit ja räpylä (ei välttämätön) ja juomapullo. Ohjaajina toimivat Pesä Ysien koulutetut ohjaajat.

Huhti- ja toukokuun ajan lapset harjoittelevat ikäluokista huolimatta yhdessä Lappeen koulun ja Ratsumestarin kentillä. Kesäkuussa harjoituspaikaksi muuttuu Vanha kenttä ja lapset jaetaan tarkemmin ikäluokkaryhmiin. Jos heräät koko Pesiskoulu -ajatukseen vasta keskellä kesää, niin ei hätää, ilmoita lapsesi mukaan, sillä mukaan ehtii hyvin vielä kesäkuussakin! Pesiskoulu maksaa 45€/lapsi.

Pesiskoululaisille järjestetään myös erillisiä pelipäiviä muutaman kerran kesän aikana. Pelipäivinä nimensä mukaisesti pelataan pesistä! Pelipäivinä pesiskoululainen voi halutessaan ottaa vaikka kaverinsakin mukaan, sillä mikäpä olisi mukavampaa kuin pelailla parhaan kaverinsa kanssa hauskan harrastuksen parissa! Pelipäiviä järjestetään (Vanhalla kentällä) keskiviikkona 7.6., perjantaina 9.6., keskiviikkona 14.6. ja perjantaina 16.6. klo 10-12.30.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä Pesiskoulun ilmoittautumislomake