LadyPesis liikuttaa naisia ikään ja kokoon katsomatta!

 

LadyPesis on mahtava tapa päästä nauttimaan kansallispelistämme ilman osaamispaineita ja Pesä Ysit haluaakin toivottaa kaikki naiset ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta tervetulleeksi mukaan harrastamaan!

Harjoituspaikkana toimii pääsääntöisesti Vanha kenttä Lappeenrannassa. LadyPesistä ohjaa kaudella 2018 entinen Superpesispelaaja ja Pesä Ysien kasvatti, Viivi Kainlauri.

 

LadyPesis kantaa tänä vuonna nimeä Hart-Sport LadyPesis!

 

LadyPesis maksaa 80€/koko kesältä ja hinta sisältää:

  • ohjatut harjoitukset kerran viikossa
  • VIP-vierailun Pesä Ysien Superpesiksen peliin sunnuntaina 15.7. (ilmainen sisäänpääsy, tarjoilut)
  • yhteistyökumppanimme PolarPharman Hart-Sport tuotteita käyttöösi
  • mahdollisuuden osallistua Valtakunnalliseen LadyPesisturnaukseen Turussa 1.-2.9. (seura maksaa joukkuemaksun)

Jos olet uusi LadyPesisläinen, saat tutustua toimintaan kahden ensimmäisen kerran ilman maksuvelvoitetta. Tule siis rohkeasti mukaan ja ilmoittaudu vasta kahden kokeilukerran jälkeen!

 

Osallistumismaksut lähetetään kaikille osallistujille sähköpostilla toukokuussa. Viestintä ja tiedotus LadyPesikseen liittyen tapahtuu sähköisen uutiskirjeen avulla. Ensimmäinen tiedote lähetetään kaikille ilmoittautuneille toukokuun lopussa, joten tarkastathan myös roskapostikansiosi jos viestiä ei kuulu.

 

Muista myös LadyPesiksen ryhmä Facebookissa, löydät meidät nimellä: Pesä Ysit Ladypesis

 

Ilmoittautumislomakkeeseen tästä.

 

Harjoitusaikatauluun tästä.

Käytössämme on tällä kaudella nimenhuuto.com harjoituksiin ilmoittautumista varten, jotta valmentajamme Viivi pystyy paremmin suunnittelemaan harjoituskertoja tietäen kuinka moni (noin ainakin suunnilleen) on tiettyyn harjoituskertaan tulossa. Liity siis ilmoittautumisen jälkeen myös LadyPesiksen nimenhuuto -sivulle oheisen linkin kautta!

 

https://ladypesislappeenranta.nimenhuuto.com/public_join