Info :: Talkootoiminta

Tuntematon Sotilas elokuvaan avustajia!

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvaa kuvataan kesän 2016 aikana Kouvolassa, Vekaranjärvellä sekä Haminan ja Mikkelin seudulla.

Iso osa elokuvan ilmettä ovat suuret sotamiesten joukot, päänäyttelijöidemme ohella. Elokuvayhtiö etsiis siis myös Pesä Ysien kautta avustajiksi 16-45-vuotiaita miehiä esittämään sotilaita elokuvassa.

Avustaminen on hauska tapa viettää kesäviikko tutustuen elokuvan maailmaan. Kuvauksissa saa mahdollisuuden nähdä, miten iso sotaelokuva rakentuu ja miten työryhmä eri osastoineen – lavastus, puvustus, valaisu, erikoisefektit, ääni ja kamera… – toimii. Lisäksi avustajia kouluttavat kuviin 40-luvun sotatekniikoihin erikoistuneet historioitsijat.

Elokuvaa kuvataan koko kesän ajan, aina 9.9.2016 saakka. Avustajia etsitään erityisesti viikolle 30 eli 25.7.-29.7. sekä viikoille 34-36.

Tarjoamme avustajille ylläpidon kuvauksissa: päivän ruokailut ja telttamajoituksen.

Avustajien tulee sopia 1940-luvun sotamiehen muottiin, joten kaipaamme hoikkia ja lyhythiuksisia miehiä. Myöskään näkyviä tatuointeja tai lävistyksiä ei voi olla. Tarvittaessa maskeeraustiimimme voi avustaa tukanleikkuussa, näin etukäteen sovittaessa. Tuotantoryhmämme on kuvauksissa avustajien tukena ja kaikki osallistujat saavat etukäteen kirjallisen ohjeistuksen kuvauspäiviä varten. Mikäli kuvauksissa käytetään erikoisefektejä (tulta, räjähdyksiä ja ampumista, stunteja) paikalla on aina turvakoordinaattori ja ensiapuhenkilökuntaa.

Ilmoittaudu mukaan avustajaksi!

Laura Saarainen

050 4364 628


Ilmoita sähköpostissasi seuraavat tiedot:
* Nimesi
* Ikäsi
* Minä päivänä pääset avustajaksi kuvauksiin
* Sähköpostiosoitteesi

Talkoo- ja kenttämyyntitoiminnan yhteyshenkilö

Ulla Timperi

040 592 1545