C-Tytöt :: Pelaajakortit

Roosa Örså


Joukkueen kaikkiruokainen äitihahmo, joka taitaa erikoisimmatkin niksit ja osaa sääntökirjan ulkoa. Kapteeni kaikesta huolimatta.

Ronja Komppa


Hyvät unenlahjat omaava kävelevä lifecoach. Tulee toimeen kaikkien kanssa ja pitää toisista huolen.

Minna Turku


Ikäisekseen pitkä ja ulottuvainen. Ei valita pienistä. Kylmän viileä ja luotettava, hermo pitää tilanteessa kuin tilanteessa.

Hertta Härkönen


Ikäisekseen vielä pidempi ja ulottuvampi. Monen mailan taituri, joka pelaa aina ilon kautta.

Aleksandra Rutonen


Nolojen tilanteiden leidi. Joukkueen seniori, joka jatkoi uraansa vain ja ainoastaan leiridiscon vuoksi. Kentällä kyllä kuulee, milloin pallo sirvahtaa räpylästä.

Aino Kuittinen


Liian pitkä hiljaisuus tietää, että jotain odottamatonta tapahtuu. Tahaton jekkumaisteri ja tekniikan ihmelapsi. Pärjää vähäisillä suojakertoimilla.

Johanna Rautalahti


Senioriosastoa, jonka tavoitteena on halkaista pallo. Vahvistus Vuoksen varrelta.

Lotta Anttonen


Nukkuu aina tilaisuuden tullen (paitsi pelikentällä). Paikalla, muttei aina läsnä (paitsi pelikentällä). Joukkueen pikakiituri, joka ei pienestä hätkähdä. Palaa helposti (paitsi pelikentällä).

Saana Summanen


Nippelitiedon mestari yli lajirajojen. Ronkeli ruuan suhteen, muttei makean. Lyö minne pyydetään ja hoitaa homman myös ulkokentällä.

Essi Rytteri


Joukkueen papupata ja äänitorvi. Kulkee Toni Kohosen viitoittamalla tiellä. Ajoittain taipumusta myös hiljaiseloon.

Henna Holopainen


Sakkokuningatar ja joukkueen virallinen letittäjä. Kovakätinen koppari, joka hoitaa joukkueen DJ:n virkaa siskonsa kaiuttimella.