LähiTapiola luovutti Imatralle kaksi defibrillaattoria – toinen Aviasport Areenalle

Ylimääräinen kokous
28.11.2018
Superpesiksen otteluohjelma julki – kausi alkaa Lipottaria vastaan
12.12.2018

LähiTapiola luovutti Imatralle kaksi defibrillaattoria – toinen Aviasport Areenalle

LähiTapiola Kaakkois-Suomi luovutti Imatran kaupungille kaksi defibrillaattoria. Luovutus tapahtui Aviasport Areenalla, jonne toinen laitteista jää käyttöön. Pesä Ysit pelaavat talvikauden kotiottelunsa Avialla, ja areenalla pelataan helmikuussa naisten Superpesiksen Halli-SM-turnauksen D-lohkon ottelut.

Laitteet luovutti LähiTapiolasta Esa Kallio. Vastaanottamassa laitteita olivat Imatran kaupungilta Harri Valtasola sekä Aviasport Areenalta Sakari Myllys ja Jani Valkeapää. Laitteita löytyy muun muassa suurimmista kaupoista ja marketeista. Kaikki Suomen defibrillaattorit löytyvät sivustolta defi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *