Isänpäiväksi kausikorttilahja!

Ville Lantta palaa pelinjohtajaksi – Kainuulaista verta valmennukseen
7.11.2018
Tupsupipo on jälleen täällä
9.11.2018

Isänpäiväksi kausikorttilahja!

Sunnuntaina 11.11. vietetään taas isänpäivää ja jos mielesi on vielä lahjaideoista tyhjä, niin ei hätää, Pesä Ysit auttaa! Voit ostaa kauttamme isälle Superpesiksen kausikortin lahjahintaan 65€/kpl. Isänpäivälahjakorttien lunastaneille tarjotaan ensimmäisessä kotiottelussa myös pullakahvit, joten tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Toki voit ostaa kausikortin myös itsellesi!

 

Kausikortti tilataan allaolevaa lomaketta käyttäen. Saat lomakkeen lähetettyäsi sähköpostiisi vahvistusviestin tilauksesta, josta löydät myös kausikortin maksutiedot. Kausikortti toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen postitse ennen kauden alkua.

 

Pesä Ysit toivottaa kaikille isille, isoisille ja isiksi itseään kutsuville mahtavaa isänpäivää!

 

Täytä lomakkeen kaikki kohdat

Kpl (valitse sopiva määrä)

Maksajan nimi

Maksajan puhelinnumero

Maksajan sähköpostiosoite

Lahjan saajan nimi

Lahjan saajan osoite

Lahjan saajan postinumero

Lahjan saajan postitoimipaikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *