Rakennustoimisto O. Hämäläinen uudeksi kumppaniksi

Emmi Simonen ja Hanna Järvi jatkavat Yseissä
24.10.2018
Ville Lantta palaa pelinjohtajaksi – Kainuulaista verta valmennukseen
7.11.2018

Rakennustoimisto O. Hämäläinen uudeksi kumppaniksi

Rakennustoimisto O. Hämäläinen Oy on vuonna 2014 perustettu rakennusalan asiantuntijayritys, joka tuottaa asiakkailleen rakennuttamisen, valvonnan ja projektinjohdon palveluja. Yrityksen tavoitteena on olla arvostettu ja haluttu yhteistyökumppani omalla liiketoiminta-alueellaan sekä henkilökunta uskoo toiminnassaan avoimuuteen, rehellisyyteen ja tehokkuuteen.

Arvomaailmat kohtasi muutamassa sanassa niin upeasti keskenään, joten yhteistyön aloittaminen kävi vaivattomasti heidän kanssaan. Rakennustoimisto O. Hämäläinen tulee näkymään muutamissa uusissa elementeissä tulevien kausien aikana ja olen erittäin iloinen, että löydämme myös kumppaneita Etelä-Karjalan ulkopuolelta ja meistä ollaan aidosti kiinnostuneita pääkaupunkiseudulta saakka, kertoo toiminnanjohtaja Ville Lantta uudesta monivuotisesta kumppanista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *