Emmi Simonen ja Hanna Järvi jatkavat Yseissä

Snadipesiksestä mukava talviharrastus 3-5-vuotiaille lapsille
20.10.2018
Rakennustoimisto O. Hämäläinen uudeksi kumppaniksi
4.11.2018

Emmi Simonen ja Hanna Järvi jatkavat Yseissä

Pesä Ysit on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta tulevaksi kaudeksi. 1+1 -vuotiset sopimukset ovat allekirjoittaneet Emmi Simonen ja Hanna Järvi.

Viidennen kautensa Superpesiksessä tulevana kesänä aloittava Emmi Simonen löi viime kaudella itsensä viimeistään läpi Superpesiksessä lyötyään 26:ssa ottelussa tehot 0+21. Marraskuussa 22 vuotta täyttävä Kuusankosken Puhdin kasvatti siirtyi Pesä Yseihin kesällä 2013 ja esiintyi tuolloin tyttöjen Superpesiksessä sekä naisten suomensarjassa. 12 juoksua ensimmäisellä kaudellaan iskeneen Simosen debyytti Superpesiksessä tuli toukokuussa 2014 Porin Pesäkarhuja vastaan.

Simonen tuo paljon kokemusta lähes sadan Superpesis-ottelun kokemuksellaan, sekä tärkeää lyönti- ja ratkaisuvoimaa nuoreen ryhmään. Pallovarma linjapelaaja tuo myös lisäpalasia ulkopelikuvioihin uudistuneessa joukkueessa, toteaa toiminnanjohtaja Ville Lantta.

Koen, että minulla on edelleen mahdollisuus kehittyä pelaajana, kun saan alle vain ehjän talvikauden. Luvassa on iso rooli uudistuneessa joukkueessa ja haluan nähdä onko itsestäni siihen. Olen viihtynyt erinomaisesti Lappeenrannassa, joten jatkosopimuksen tekeminen tuntui oikealta ratkaisulta, kertoi Simonen.

25-vuotias Hanna Järvi on allekirjoittanut myös 1+1 -vuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Viidennen kautensa Superpesiksessä aloittava Järvi on Simosen tapaan pelannut 88 ottelua Superpesiksessä tehoilla 1+14=15, tuoden 15 juoksua ja keräten 200 kärkilyöntiä. Ulkopelissä etukentällä ja polttolinjalla pelaava Järvi tuo joukkueeseen toiminnanjohtaja Lantan mukaan oman mausteensa.

Hanna tuo joukkueen sisäpeliin monipuolisuudellaan oman mielenkiintoisen mausteensa ja kokeneena etukenttäpelaajana on varmasti suuri apu nuorelle lukkarillemme Fanni Kanervalle. Hannan kokemus, säntillisyys, iloisuus ja positiivisuus liimaa tätä uutta ryhmää päivä päivältä enemmin kasaan. Niin sanottuja äitihahmoja tarvitsee jokainen joukkue ja uusien pelaajien on helppo hypätä siihen kelkkaan.

Minulle on tärkeintä päästä haastamaan itseäni ja kehittyä urheilijana nauttien samalla siitä. Viime kaudella otin fyysisesti isoja harppauksia, mikä motivoi ihan älyttömästi jatkamaan tulevaan kauteen. Yseissä on helppo tehdä hommia, kun valmennus tukee ja puskee ylittämään itsensä joka päivä, kertoi Järvi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *