Superpesiksen Halli-SM-lohkojaot tehty
11.10.2018
Snadipesiksestä mukava talviharrastus 3-5-vuotiaille lapsille
20.10.2018

Lupaava Fanni Kanerva Ysien lukkariksi

Fanni Kanerva on Pesä Ysien lukkari kesällä 2019. Kanerva pelasi menneellä kaudella Janakkalan Janassa niin Ykköspesistä kuin nuorten Superpesistä, jossa hän voitti SM-pronssia kauden päätteeksi. Kanerva on Manse PP:n sopimuspelaaja, joka pelaa Yseissä ensi kesän lainasopimuksella.

Tämä on hieno mahdollisuus päästä pelaamaan Superpesistä ja olen kuullut, että murre tarttuu nopeasti, toteaa innoissaan sopimuksesta oleva Kanerva.

Keskustelimme Manse PP:n kanssa Kanervan siirrosta ensi kerran jo kesällä, sillä lahjakkaalle nuorelle meillä on käyttöä tulevaksi kaudeksi. Manse PP:llä oli hänen osalle jo tehty suunnitelmia pidemmäksi aikaa, mutta huippulukkari Senni Sallisen tehtyä jatkosopimuksen tartuimme mielellämme mahdollisuuteen saada lupaava lukkari meille, toteaa tilanteeseen tyytyväinen toiminnanjohtaja Ville Lantta.

Tamperelaisten kanssa meillä on ollut aina hyvät välit ja pääsimme melko vaivatta yhteisymmärrykseen kollegani Juha Antikaisen kanssa Kanervan siirrosta, Lantta jatkaa.

Nuorta verta perusrungon jatkeeksi

Ykköspesiksen Ylivieskan Kuulasta joukkueeseen liittyy nopeajalkainen 2+1 -vuotisen sopimuksen tehnyt Eveliina Rantonen, joka opiskelee parhaillaan Jyväskylässä ja samasta seurasta harjoitusryhmään mukaan tulee 19-vuotias etenijä Petra Laakkonen, joka aloittaa opinnot Lappeenrannassa.

Omista junioreista on nostettu ryhmään 2+1 -vuotisen sopimuksen tehnyt Eveliina Kainlauri ja Yseissä nuorten Superpesistä menneellä kaudella pelannut siilinjärveläislähtöinen 16-vuotias Siiri Pulkkinen, joka edusti myös Puijon Pesistä suomensarjassa. Yhdeksi ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista arvostetun Pulkkisen sopimus kattaa tulevan kesän ja siinä on optio kesästä 2020.

Joukkueeseen liittyvät myös 1+1 -vuotisen sopimuksen tehnyt kovalyöntinen Nea Forsell, joka pelasi viime kauden Haminan Palloilijoissa Suomensarjaa ja 2+1 -vuotisen sopimuksen tehnyt monipuolinen yleispelaaja Tiia Saarela, joka viime kauden edusti Kuusankosken Puhtia.

Pesä Ysit on toiminut usealle pelaajalle turvallisena ponnahduslautana Superpesikseen ja lähialueen pelaajapolku on ollut aina tärkeä meille. Hyvät suhteet, niin Haminaan kuin Kuusankoskelle tuo taas pari pelaajaa meille lisää. Joukkue täydentyy toivottavasti vielä muutamalla pelaajalla ja tehdään töitä lujasti sen eteen parasta aikaa, päättää Lantta.

Sopimuspelaajat 15.10.2018 (Suluissa optio)
Susanna Alava, 2019 (2020)
Nea Forsell, 2019 (2020)
Eveliina Kainlauri, 2020 (2021)
Fanni Kanerva, 2019
Henriikka Harinen, 2019 (2020)
Siiri Pulkkinen, 2019 (2020)
Eveliina Rantonen, 2020 (2021)
Marianne Roiha, 2019 (2020)
Tiia Saarela, 2020 (2021)
Annika Turtiainen, 2019
Elina Väre, 2020 (2022)

Lisäksi harjoitusryhmässä ovat Petra Laakkonen sekä omia 00-03 syntyneitä Nuorten Superpesispelaajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *