Juniorit päättivät kautensa IPV:n kanssa yhteisessä päätöstapahtumassa Ukonniemessä

Tapsan Kunnarin voitto jälleen Topi Kososelle
30.9.2018
Kuljetusliike Nikkilä jatkaa Pesä Ysien pääyhteistyökumppanina
5.10.2018

Juniorit päättivät kautensa IPV:n kanssa yhteisessä päätöstapahtumassa Ukonniemessä

Pesä Ysien ja IPV:n junioreiden yhteinen kaudenpäätöstapahtuma vietettiin lauantaina 22.9. Imatralla Ukonniemessä. Palkintojen jaon lisäksi juniorit pääsivät seuraamaan valmentajien välistä pesispeliä!

 

Junioripuolemme on ollut aivan mahtavaa tänä kesänä, sillä ylitimme kaikki tavoitteet ja odotukset varsinkin pienemmän junioripään osalta. Seuramme lisenssimäärän kasvu on 219 pelaajaa! Erityiskiitos junioripuolen kumppaneillemme ja siellä toimiville tahoille, eritoten junioritoiminnan kahittäjä Jenna Backmannille.

Tämä upea junioripolun kasvu ja sen tulevaisuus antaa uskoa sekä valoa jokapäiväiseen toimintaa merkittävästi. Taloudelliset haasteet ovat tässäkin urheilulajissa aina läsnä ja töitä pitää paiskia enemmän kuin koskaan, sekä olla moneen suuntaan samanaikaisesti myös luottamuksenarvoinen. Pesä Yseillä alkaa kohta 43. toimintavuosi ja 18. peräkkäinen kausi Superpesiksessä, joten matkan varrella on tapahtunut paljon. Seuramme junioritoiminta on tänä vuonna ottanut aimo harppauksen eteenpäin ja tulevaisuus näyttää mukavan valoisalta harrastajamäärien nousun myötä. Kiitos siis kaikille mahtaville junioreillemme kuluneesta kaudesta ja onnistuneesta kauden päätöstapahtumasta!

Alla vielä listattuna vuonna 2018 toiminnassa olleiden juniorijoukkueiden palkitut.

 

F-TYTÖT (2009-2008)

KAUDEN 2018 KEHITTYEIN: Olivia Joutsimo

Keväällä varsinaisesti vasta pesiksen aloittanut vanhempi F-Tyttö on noussut ryminällä joukkueen kantavaksi tukipilariksi. Monipuolinen pelaaja hallitsee upeasti etenemisen jalontaidon ja varsinkin kopparin tontilla näyttänyt ilmiömäisiä otteita koko kauden ajan. Lyöntipuolta on harjoiteltu myös paljon vapaa-ajalla ja loppukauden sisäpeliotteet ovat olleet sen myötä hienoa seurattavaa.

KAUDEN 2018 JOUKKUPELAAJA: Annika Väisänen

Rooli kuin rooli on käynyt tälle tytölle missä ja milloin tahansa. Haluaa myös kokeilla uusia paikkoja ja on valmis aina joustamaan, kun joukkueen etu sitä vaatii. Nauttii ansaittua arvostusta myös pelikaverien keskuudessa ja ollut myös eniten harjoitustapahtumissa paikalla koko kauden ajan sekä sitoutunut erittäin vahvasti toimintaan hyvällä asenteella.

 

F-POJAT (2008-2009)

KAUDEN 2018 KEHITTYNEIN: Juho Ihalainen.

Juho on kehittynyt erityisesti sisäpelin ja lyömisen osalta huimaa vauhtia. Loppukesän kovat läpilyönnit ovat siitä erinomainen osoitus.

KAUDEN 2018 JOUKKUEPELAAJA: Jesse Leitto.

Jokainen joukkue tarvitsisi yhden Jessen. Aina täysillä yrittävä, toisia kannustava iloinen kaikkien kaveri tekee omalla läsnäolollaan joukkueesta paremman.

 

E-POJAT (2007-2006)

KAUDEN 2018 JunnuSuper Kehittynein: Luukas Karvonen.

Luukas aloitti pesäpallon kesällä ja on kehittynyt huimaa vauhtia osallistuen loppukesästä E-poikien kilpajoukkueen harjoituspeleihin.

KAUDEN 2018 JunnuSuper Joukkuepelaaja: Jesse Ryyppö.

Jesse innostaa kaikkia omalla tinkimättömällä aseenteellaan. Muiden huomioiminen ja kohteliaisuus ovat erinomaisen joukkuepelaajan ominaisuuksia.

 

Kauden 2018 Kilpasarja KEHITTYNEIN: Osku Kylmä

Eniten lyötyjä juoksuja, myös varma ulkopelaaja. Osku on ollut kauden aikana edustamassa itä-länsi ottelua E poikien kilpasarjan leirillä.

Kauden 2018 Kilpasarja JOUKKUEPELAAJA: Emil Nieminen

Aina reilu, rehti ja nöyrä asenne joukkuetta kohtaan, lisäksi ulkopeli kehittynyt koko kauden ajan.

 

E/D-TYTÖT (2007-2006, 2005-2004)

KAUDEN 2018 KEHITTYNEIN: Sara Väisänen

Sara on mennyt eteenpäin kauden aikana jokaisella osa-alueella pesiksen parissa.

KAUDEN 2018 JOUKKUEPELAAJA: Fei Ikonen

Fei tulee toimeen kaikkien kanssa ja uskaltaa olla oma itsensä. Pelillisesti Feillä on etenijänä iso ja tärkeä rooli sekä on valmis tekemään joukkueen puolesta mitä vaan tilanteessa kun tilanteessa.

 

C-TYTÖT (2003-2002)

KAUDEN 2018 KEHITTYNEIN:  Essi Rytteri.

Otti kotipesän haltuun kolmessa eri sarjassa. Lukkarityöskentely monipuolistui ja kehittyi kauden aikana isoin harppauksin. Pitää spekuloinnista ja ottaa uudet haasteet vastaan mahdollisuutena.

KAUDEN 2018 JOUKKUEPELAAJA: Ronja Komppa.

Vaikea kausi loukkaantumisen vuoksi. Ei kuitenkaan antanut periksi vaan teki joukkueen eteen sen, minkä pystyi. Pysyi positiivisena ja aktiivisena kannustaen muita koko kauden ajan.

 

B-TYTÖT (2001-2000)

KAUDEN 2018 KEHITTYNEIN: Fanny Pasonen

Otti kauden aikana suuria kehitysaskelia ja kasvoi johtavaksi takakenttäpelaajaksi.

KAUDEN 2018 JOUKKUEPELAAJA: Lotta Anttonen

Näytti toiminnallaan ja sitoutumisellaan esimerkkiä ja toimi aina joukkueen edun mukaisesti.

 

 

Artikkelin valokuva: Mikko Pehkonen/IPV

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *