Tapsan Kunnarin voitto jälleen Topi Kososelle

Superpesis: Kirittäret liian vahva kotonaan
18.8.2018
Juniorit päättivät kautensa IPV:n kanssa yhteisessä päätöstapahtumassa Ukonniemessä
2.10.2018

Tapsan Kunnarin voitto jälleen Topi Kososelle

Jo kertaalleen kolme kiinnitystä saanut Topi Kosonen otti uuteen pokaaliin toisen kiinnityksen, kun tämänkin kauden voitto kirjautui Pattijoen lukkarin nimiin. Iita Pekkola antoi hyvän vastuksen, mutta Topi oli lyönyt kunnarit vain yhdessä sarjassa, joten voitto tuli sitä kautta Topille. Mahtavat onnittelut upealle pesislähettiläälle, joka kantaa uskollisesti ja ainoana Ysien kasvattina lippua yllä miesten Superpesiksessä. Toivottavasti lähivuosina tulee myös uusia Lappeenrannan junioripolun kasvatteja miestenkin puolelle.

 

Tapsan Kunnari

(päivitetty 25.09.2018)

1. Topi Kosonen 5 MSU
2. Iita Pekkola 5 NSS/TSU
3. Amanda Timperi 3 TSU
4. Elina Väre 3 TSU
5. Nora Pulkkinen 3 TSU
6. Nea Tarjavuori 3 TSU
7. Jenna Siira 2 NSU
8. Iiro Tiilikainen 2 BPSM
9. Henriikka Harinen 2 NSS
10. Eveliina Kainlauri 2 TSU
11. Veeti Lankinen 2 BPSM
12. Essi Rytteri 1 TSU
13. Annika Turtiainen 1 NSU
14. Anni Kainlauri 1 NSS
15. Hanna Järvi 1 NSS
16. Valtteri Valle 1 BPSM
17. Siiri Pulkkinen 1 TSU
18. Joona Lankinen 1 MSS
19. Roosa Örså 1 TSU

Tapsan Kunnarin säännöt: Kiinnityksen Tapsan Kunnari-pokaaliin saa pelaaja, joka lyö kauden aikana eniten kunnareita sarjaotteluissa. Pelaajan on oltava joko Pesä Ysien kasvatti tai hänen on pelattava Pesä Ysien joukkueessa. Jos useammalla kuin yhdellä pelaajalla on sama määrä kunnareita, niin aikaisemmin kunnarin tehnyt pelaaja sijoittuu taulukossa ylemmäksi. Kunnareita lasketaan vain yhdestä (1) sarjasta eli se sarja missä on eniten lyönyt kunnareita. esim. NSS 2 ja TSU 4 = Saldo on 4 – ei 6.

Sarjatasot joilta kunnarit lasketaan ovat:
Superpesis, Ykköspesis, Suomensarja, Nuorten Superpesis, B-poikien SM-sarja ja maakuntasarja. Kiinnitykset aikaisemmilta vuosilta: Topi Kosonen 3+1kpl, Linda Taskula ja Heidi Forsell 2kpl ja, Maiju Taskula, Noora Pehrman, Annika Turtiainen, Krista Melanen, Noora Jantunen, Kirsi Kemppi, Liisi Pekkola, Vili Pelo ja Tiina Tolonen 1 kpl. Kiertopalkinnon saa omakseen kolmella kiinnityksellä eli Topi
Kosonen nappasi ensimmäisen pytyin itselleen kauden 2015 päätteeksi. Uusi pysti aloitti 2016!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *