Superpesis: Seinäjoki vieraaksi tärkeään kamppailuun

Superpesis: Viiden vuoden voitoton putki katkesi
7.7.2018
Superpesis: Yseille niukka tappio tärkeässä ottelussa
11.7.2018

Superpesis: Seinäjoki vieraaksi tärkeään kamppailuun

Pesä Ysit saavat keskiviikkoiltaan vieraita Seinäjoelta, kun Vanhikselle vastaan tulee Maila-Jussit.

Riemukkaan ja myös historiallisen 1-0 voiton Kirittäristä viime lauantaina napanneet Ysit saavat Vanhikselle vastaansa Seinäjoen Maila-Jussit. Lauantaisen voiton myötä Ysit ovat nyt napanneet kauden 15:stä ottelusta neljä voittoa ja hävinneet 11 kertaa. Sarjapisteitä Yseillä on 12 ja se oikeuttaa tällä hetkellä yhdeksänteen sijaan.

Seinäjoki puolestaan löytyy sarjataulukosta kahdeksannelta sijalta ja ja se on pelannut yhtä monta ottelua kuin Ysit, mutta kerännyt kauden aikana 17 pistettä. Kaikkiaan Seinäjoki on voittanut otteluista kuusi ja hävinnyt yhdeksän.

Tilastojen puolella muutoksia Ysien lyöjätilaston kärkeen ei ole tullut. Anna Hellsten on edelleen piikkipaikalla lyötyään kaksi Kirittäriä vastaan ja nostaen itsensä 30 lyödyn kerhoon. Tuolla määrällä Hellsten on lyöjätilaston kahdeksas.

Seinäjoen puolella lyöjätilaston kärkipaikkaa pitää Aino-Kaisa Mantere, joka on kaudella lyönyt tehot 1+22=23. Tuolla määrällä Mantere on lyöjätilaston 11.. Mantereen perässä hengittää Saara Suomalainen, joka löytyy 2+20=22 tehoilla sarjan lyöjätilastosta 12:lta sijalta.

Etenijätilastossa Ysien Essi Pehrman kartutti tuotujen tiliään kahdella Kirittäriä vastaan. Kaikkiaan kauden aikana Pehrman on tuonut Yseille 18 juoksua. Tuolla määrällä Pehrman on sarjan etenijätilastossa sijalla 11.

Seinäjoen puolelta etenijätilaston ykkönen on Laura Kerola, joka on kauden aikana tuonut 17 juoksua. Koko sarjan tilastossa Kerola on 14.

Kärkilyönneissä kummankin joukkueen ykkönen on kerännyt kauden aikana 58 kärkilyöntiä. Lappeenrannan ykkönen on Marianne Roiha ja Seinäjoelta jaettua kärkisijaa pitävät hallussaan Mantere ja Kerola. Kolmikko on koko sarjan tilastossa peräkkäisillä sijoilla, kun Mantere ja Kerola löytyvät sijoilta 24 ja 25. Roiha puolestaan on koko sarjan tilastossa sijalla 26.

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *