Superpesis: Vanhikselle vieraita Jyväskylästä

Superpesis: Sarjakärki ei taipunut rankkasateessa
3.7.2018
Superpesis: Viiden vuoden voitoton putki katkesi
7.7.2018

Superpesis: Vanhikselle vieraita Jyväskylästä

Pesä Ysit saavat Vanhikselle vieraita Jyväskylästä, kun lauantaina vastaan tulee Jyväskylän Kirittäret.

Pesä Ysit vierailivat tiistaina Tampereella Manse PP:n vieraana ja rankkasateessa pelatusta ottelusta tulokseksi jäi 2-0 tappio (2-1, 5-3). Vierailija Kirittäret puolestaan vieraili torstaina Lapualla ja nappasi 1-0 vierasvoiton jaksolukemin 1-0 ja 3-3.

Ysit ovat sarjataulukossa yhdeksännellä sijalla ja suora pudotuspelipaikka on kahdeksan pisteen päässä, kun runkosarjaa on jäljellä kuusi ottelua. Pisteitä Ysit ovat tähän asti keränneet kymmenen, kun suorassa pudotuspelipaikassa kiinni oleva Rauman Fera on kerännyt 18 pistettä. Kirittäret puolestaan löytyvät sarjataulukon kolmannelta sijalta 29:llä sarjapisteellä. Kauden 13 ottelusta jyväskyläläiset ovat voittaneet kymmenen ja hävinneet kolmesti.

Lyöjätilastoa Ysien puolelta johtaa Anna Hellsten, joka Tampereella lisäsi lyötyjen juoksujen saldoonsa kolme juoksua. Kaikkiaan kauden aikana Hellsten on iskenyt 28 lyötyä juoksua, jolla irtoaa sarjan lyöntitilastossa seitsemäs sija. Kirittärien ykkönen lyöjätilastossa on Emma Nieminen, joka on Hellsteniä kahden kunnarin verran edellä. Niemisen saldo kaudelta on tähän mennessä 2+28=30.

Etenijätilaston kärkipaikkaa Pesä Yseiltä pitää hallussaan Essi Pehrman, joka on kauden aikan tuonut 16 juoksua. Jyväskylällä on puolestaan sarjan etenijätilastossa vahva edustus, kun koko sarjan tilastoa johtaa Virpi Hukka, joka on tuonut joukkueellen peräti 33 juoksua. Hyvää tukea tuo myös Ella Korpela, joka on etenijätilaston kolmonen 23 tuodullaan.

Kärkilyöntitilastoa Ysien puolelta johtaa Inka Pietilä, joka edellisessä ottelussa Mansea vastaan keräsi viisi kärkilyöntiä 62,5 prosentin tehokkuudella. Pietilä, joka lähenee superpesisurallaan 900 kärkilyönnin rajaa on kerännyt tällä kaudella 55 kärkilyöntiä. Kirittärien ykkönen kärkilyönneissä on samalla koko sarjan ykkönen samaisessa kategoriassa. Emma Nieminen on kauden aikana kerännyt 81 kärkilyöntiä ja hyvää tukea antavat Hukka (71) ja Korpela (65).

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *