Superpesis: Sarjakärki ei taipunut rankkasateessa

Superpesis: Ysit sarjakärki Mansen vieraaksi
2.7.2018
Superpesis: Vanhikselle vieraita Jyväskylästä
6.7.2018

Superpesis: Sarjakärki ei taipunut rankkasateessa

Sarjakärki Manse PP:n haastaneet Pesä Ysit eivät onnistuneet nappaamaan voittoa ottelusta, vaan hallitseva Suomen Mestari oli lopulta 2-0 (2-1, 5-3) lukemin parempi.

Ysit onnistuivat heti ottelun alusta lähtien sisäpelissään, mutta kotiutukset tökkivät pahasti rankkasateessa. Avausjaksolla Anna Hellstenille saatiin luotua useampikin kotiutustilanne, mutta vain kertaalleen lyöjäjokeri onnistui kotiutuksessa, kun hänen lyöntinsä painui vastustamattomasti kolmospuolelle väliin tuoden Ysit siinä vaiheessa 1-1 lukemiin.

Manse PP ratkaisi avausjakson neljännen tasoittavallaan, kun Petra Hussan lyönti kakkospuolelle riitti Henna Peltokankaalle, joka toi jaksovoiton tamperelaisille 2-1 lukemin.

Mansen mentyä toisen jakson alussa 1-0 johtoon sai Ysit luotua tilanteita tasoittavallaan, mutta tasoitusyritys kuihtui kahden palon ajolähdössä, kun Emmi Simosen lyönti karkasi kopiksi. Tätä ennen Mansen ulkokenttä kesti Hellstenin kotiutuksen, jossa Essi Pehrman paloi kotipesän kynnykselle.

Manse sen sijaan karkasi kahden juoksun karkuun, kun Susanna Kylä-Kause iski kahden palon tilanteessa pallon väliin ja Ida Lähde kipitti tamperelaisten juoksun. Ysit jatkoivat kuitenkin takaa-ajoaan ja lopulta pienellä onnellakin Jenna Siira sai tuoda 2-1 kavennuksen, kun Hellstenin korkea nosto putosikin tamperelaisten takakentälle.

Kauaa ei kuitenkaan kestänyt, kun tamperelaiset karkasivat lopullisesti. Kirsi Ala-Lipastin iskemän 3-1 juoksun jälkeen Ysit nousivat Emmi Simosen sivalluksella juoksun päähän, mutta neljännessä vuorossa Manse iski kahdesti karaten 5-2 johtoon ennen Ysien viimeistä tasoittavaa. Hellstenin isku kolmossaumaan kahden palon tilanteessa, jolla Marianne Penttinen toi lukemiksi 5-3 oli kosmetiikkaa, sillä lyöjäjokerin viimeinen lyönti kopsahti etukentällä suoraan räpylään.

Ysit jatkavat kauttaan ensi lauantaina, kun Vanhalle kentälle saapuu vieraaksi Jyväskylän Kirittäret. Ottelu alkaa Vanhiksella klo 15:00.

Otteluraportin tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *