Superpesis: Ysit sarjakärki Mansen vieraaksi

Superpesis: Ysit nousi neljän juoksun takaa kotivoittoon
27.6.2018
Superpesis: Sarjakärki ei taipunut rankkasateessa
3.7.2018

Superpesis: Ysit sarjakärki Mansen vieraaksi

Viime keskiviikkona kauden ensimmäisen kotivoiton Hyvinkään Tahkon kustannuksella napannut Pesä Ysit matkaa tiistaina Tampereelle Manse PP:n vieraaksi.

Pesä Ysit kaatoi sarjanousija Hyvinkään Tahkon 1-0 viime keskiviikkona noustuaan toisella jaksolla 1-5 tappioasemasta 7-5 jaksovoittoon. Sarjaa johtava Manse PP puolestaan kohtasi vieraskentällä Oulun Lipottaret ja matkasi Tampereelle 0-2 (2-3, 0-2) vierasvoitto mukanaan. Ysit lähtevät otteluun sarjan yhdeksänneltä sijalta kuusi pistettä perässä Rauman Feraa, joka on kiinni viimeisessä suorassa pudotuspelipaikassa.

Lyöjätilastossa Ysien ykkönen on edelleen jokeri Anna Hellsten, joka kasvatti lyötyjen saldoaan Hyvinkäätä vastaan neljällä juoksulla. Hyvää tulitukea ottelussa antoi myös jokeri Emmi Simonen, joka iski Hyvinkään ulkokentästä kolme juoksua. Hellsten on kerännyt kauden aikana 25 lyötyä juoksua, jolla hän on koko sarjassa lyöjätilaston kuudentena.

Tampereen ykkönen lyöjätilastossa on kymmenennellä sijalla oleva Susanna Kylä-Kause. Edellisestä ottelusta sivussa ollut lyöjäjokeri on iskenyt kauden 12:ssa ottelussa 2+20=22. Lyöjätilaston 20:n parhaan joukosta löytyy tamperelaisista myös Jatta Vuorinen, joka on iskenyt 14 juoksua vastustajan ulkokenttää vastaan.

Ysien etenijätilastoa johtaa Essi Pehrman, joka on tuonut 12 ottelussa 16 juoksua. Perässä tulee Marianne Penttinen, joka on viiden tuodun päässä Pehrmanista. Manse PP:lle eniten juoksuja on tuonut puolestaan sarjan neljänneksi paras etenijä Henna Peltokangas, joka edellisessä ottelussa toi kaksi juoksua joukkueelleen päästen 20 tuodun rajapyykkiin.

Kärkilyöntitilastossa Ysien puolelta tehokkain on ollut Marianne Roiha, joka on 13:ssa ottelussa kerännyt 51 kärkilyöntiä. Koko sarjan tilastossa Roiha on 20:s. Manse PP:llä on puolestaan kaksi pelaajaa 20 parhaan joukossa, kun Mira Kolehmainen on kerännyt 56 ja Petra Hussa puolestaan 51 kärkilyöntiä.

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *