Superpesis: Auviselle 100 ottelua täyteen runkosarjassa

Superpesis: Ysit hakee revanssia Hyvinkäästä
26.6.2018
Superpesis: Ysit nousi neljän juoksun takaa kotivoittoon
27.6.2018

Superpesis: Auviselle 100 ottelua täyteen runkosarjassa

Ysien Jenna Auvinen saa tänään Hyvinkäätä vastaan pelattavassa ottelussa 100 runkosarjaottelua täyteen. Imatran Pallo-Veikkojen kasvatti on edustaa Pesä Ysejä kuudetta kauttaan ja lyönyt 99 pelaamassaan ottelussa lukemat 4+16=20. Tuotuja juoksuja Auvisella on uraltaan 65.

Auvisen lisäksi kolme muuta pelaajaa on alkukauden aikana ylittäneet 100 runkosarjaottelun rajapyykin. Anna Hellsten pääsi rajapyykkiin 27. toukokuuta pelatussa ottelussa Jyväskylän Kirittäriä vastaan, Noora Patrikainen 23. toukokuuta Rauman Feraa vastaan ja Annika Turtiainen 16. toukokuuta Manse PP:tä vastaan.

Pesä Ysit onnittelee kaikkia pelaajia saavutuksesta ja pelaajat tullaan palkitsemaan myöhemmin pelattavassa kotiottelussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *