Superpesis: Seinäjoki vahvempi kotikentällään
10.6.2018
Superpesis: Lipottaret kotiutuksien jälkeen parempia
14.6.2018

Superpesis: Lipottaret Ysien vieraaksi

Kauden toisen voittonsa Lappajärven vieraana napannut Pesä Ysit saa kotikentälleen vieraaksi Oulun Lipottaret.

Viime viikonloppuna Pohjanmaalla vieraillelle Yseille tuli kotiin tuomisina yksi voitto ja yksi tappio. Lauantaina joukkue kaatoi Lappajärven Veikot puhtaasti 2-0, mutta sunnuntaina vastaan juossut Seinäjoen Maila-Jussit oli vahvempi 2-0 lukemin.

Lipottaret puolestaan pelaavat tätä kirjoitettaessa Hyvinkäällä Tahkoa vastaan. Joukkueen edellisessä ottelussa viime sunnuntaina Oulu kaatoi kotikentällään Rauman 2-0 lukemin Anna Hemmilän lyötyä kunnarillaan viimeisen niitin Feran kenttään.

Ysien lyöjätilaston ykkönen Anna Hellsten osui Lappajärveä vastaan viidesti ja kun Seinäjokea vastaan tilasto kaunistui kahdella lyödyllä juoksulla on Hellsten koko sarjan neljäntenä 18 lyödyllä juoksullaan. Hellstenin edellä ovat Lapuan Janette Lepistö, Kempeleen Iiris Puskala ja Susanna Kylä-Kause Manse Pesiksestä.

Lipottarien lyöjäykkönen on ulkokentällä siepparin paikalla pelaava Siri Eskola. Kahdeksassa ottelussa Eskola on lyönyt yhteensä 12 juoksua, joista yksi on kunnari.

Etenijätilastossa Ysien ykkönen on Essi Pehrman, joka viime viikonloppuan toi yhteensä neljä juoksua. Pehrmanin koko kauden saldo on yhdeksän juoksua ja sarjan etenijätilastossa sillä irtoaa 16. sija.

Lipottarien ykkösetenijä on puolestaan Iida Tossavainen. Lipottarien oma kasvatti on tämän kauden aikana tuonut seitsemän juoksua.

Kärkilyönneissä on joukkueiden kesken tasaista, sillä Oulun Eveliina Lämsä ja Ysien Marianne Roiha ovat joukkueidensa parhaita 34:llä kärkilyönnillä. Viime viikonlopuna Roiha kerrytti kärkilyöntisaldoaan yhdeksällä onnistuen 60%:n teholla.

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *