Superpesis: Lappajärvi kaatui selvin lukemin

Superpesis: Ysit viikonlopuksi Pohjanmaan kiertueelle
8.6.2018
Superpesis: Seinäjoki vahvempi kotikentällään
10.6.2018

Superpesis: Lappajärvi kaatui selvin lukemin

Muutoksia pelaavaan kokoonpanoon tehnyt Pesä Ysit kaatoivat Lappajärven Pohjanmaan kiertueen ensimmäisessä ottelussa 0-2 (1-8, 0-5) lukemin.

Ysit järjestivät avausjakson alkuun varsinaisen juoksunäytöksen, kun kahteen ensimmäiseen vuoroon joukkue takoi peräti viisi juoksua. Kahteen ensimmäiseen vuoroon joukkue järjesteli kuusi kolmostilannetta ja viidesti kotiutus onnistui. Joukkueen orkesteria johti Anna Hellsten, joka onnistui kahdesti kotiutusyrityksessään.

Kolmannessa vuorossa Ysit jatkoivat siitä mihin toisessa jäivät. Inka Pietilän upea kierteinen lyönti kolmoskulmaan toi joukkueelle kaksi juoksua lisää ja Ysit johtivat 0-8, kunnes Lappajärvi sai kavennuksen aikaiseksi. Tauolle lähdettiin Ysien viedessä avausjakson 1-8. Jakso sujuikin Yseiltä sisäpelin osalta mallikkaasti, sillä joukkue sai luotua kaikkiaan 13 kotiutustilannetta.

Toinen jakso alkoi, kun Hellsten iski komean leikkurin kolmosrajaan lyöden jakson avausjuoksun. Joukkue jatkoi sisäpelissään Lappajärven ulkokentän haastamista ja sai luotua useita tilanteita, joista tuloksena oli toisessa vuorossa kolme juoksua. Peräti 10 kolmostilannetta toisella jaksolla luoneet Ysit onnistuivat myös ulkopelaamisessaan, eikä Lappajärvi saanut missään vaiheessa kirivaihdetta silmään.

Koko joukkuelta oli tänään hyvä esitys niin ulkona kuin sisälläkin, kertoi joukkueen pelinjohtaja Juho Kaikko.

Kaikko kaipasi Poria vastaan pelatun edellisen ottelun jälkeen ruokaa kotiuttajille ja tänään sitä totisesti tuli. Anna Hellsten pääsi yrittämään kotiutusta seitsemän kertaa ja onnistui viidesti. Inka Pietilä puolestaan onnistui viidestä yrityksestään kolmesti ja Emmi Simonen löi kolmesti juoksun arvoisesti.

Kolmikko oli tänään kovassa lyönnissä. Pienet vaihdokset kokoonpanossa onnistuivat ja toivat raikkautta peliimme, kertoi Kaikko.

Ysien Pohjanmaan kiertue jatkuu huomenna sunnuntaina, kun joukkue matkaa Seinäjoen Maila-Jussien vieraaksi. Ottelu alkaa Seinäjoella klo 17.

Otteluraportin tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *