Superpesis: Ysit viikonlopuksi Pohjanmaan kiertueelle

Superpesis: Pori selvästi vahvempi tiistai-illassa
5.6.2018
Superpesis: Lappajärvi kaatui selvin lukemin
9.6.2018

Superpesis: Ysit viikonlopuksi Pohjanmaan kiertueelle

Viime keskiviikkona tappion Porin Pesäkarhuille kärsineet Pesä Ysit matkaavat tulevaksi viikonlopuksi Pohjanmaalle, kun joukkue kohtaa elintärkeissä otteluissa ensin lauantaina Lappajärven Veikot ja sunnuntaina Seinäjoen Maila-Jussit.

Lauantainen vastustaja Lappajärvi löytyy sarjataulukon viimeiseltä sijalta ja joukkue on onnistunut voittamaan alkukauden aikana Ysien tapaan yhden ottelun. Tuo voitto tuli avauskierrokselta, kun Veikot kaatoivat Kempeleen Kirin supervuoron jälkeen Essi Ritolan lyönnillä 2-1 lukemin. Avausvoiton jälkeen Lappajärvi on kärsinyt seitsemän tappiota, joista kahdesta joukkue on kuitenkin onnistunut nappaamaan pisteen.

Lappajärven lyöjätilastoa johtaa lyöjäjokeri Piritta Kärnä, joka on onnistunut yhdeksän kertaa kotiutuksessa. Joukkueen etenijätilastoa johtaa puolestaan seitsemällä tuodulla Janina Männikkö, joka oli tuojana myös joukkueen ainoan voiton tuoneessa juoksussa. Kärkilyönneissä joukkueen eliitiä on ollut Tanja Tuomela, joka on kärkilyöntitilastossa koko sarjan viidenneksi paras 38 kärkilyönnillään.

Sunnuntainen vastustaja Seinäjoen Maila-Jussit löytyy sarjataulukosta kahdeksannelta sijalta. Viidestä edellisestä ottelustaan Maila-Jussit ovat voittaneet kaksi ja hävinneet kolme. Viimeisin voitto tuli nimenomaan Lappajärveä vastaan viime keskiviikkona kotiutuskisan jälkeen.

Seinäjoen niin lyöjä- kuin kärkilyöntilastoa johtaa Aino-Kaisa Mantere, joka on Ysien lyöjäjokeri Anna Hellstenin tapaan onnistunut 11 kertaa lyömään juoksun. Koko sarjan lyöjätilastossa Mantere löytyy 11. sijalta. Etenijätilastossa joukkueesta erottuu selvästi Laura Kerolan ja Netta Rummukaisen nimet. Parivaljakko löytyy sarjan etenijätilaston sijoilta 14 ja 17, kun heidän takanaan oleva Laura Nurmela löytyy vasta sijalta 68.

Niin lauantain, kuin sunnuntainkin ottelu alkaa klo 17:00 ja ottelua voi seurata Ruutu-palvelusta. Lauantaina ottelua voi seurata fanikameralähetyksenä ja sunnuntain ottelu tulee ns. monikameralähetyksenä.

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *