Superpesis: Sarjakolmonen Pori vierailee Vanhiksella

Otteluraportti NSS: Hamina – Pesä Ysit keskiviikkona 30.5.
2.6.2018
Pesiskoulut täyteen vauhtiin tällä viikolla
4.6.2018

Superpesis: Sarjakolmonen Pori vierailee Vanhiksella

Hieman yli viikon levännyt ja harjoitellut Pesä Ysit saa tiistaina vastaansa sarjakolmosen Porin Pesäkarhut.

Reilu viikko sitten pienen huilihetken saaneet Pesä Ysit saavat Vanhikselle vieraita Porista. Vielä muutama ottelu sitten etenkin ulkopelissään pienissä vaikeuksissa olleet Ysit menivät parempaan suuntaan edellisen kierroksen kohtaamisessa Jyväskylässä, vaikka tuloksena olikin 2-0 tappio Kirittärille.

Pori saapuu Lappeenrantaan vain yksi tappio niskassaan. Kuudesta pelatusta kamppailusta joukkue on voittanut viisi ja kärsinyt tappion vain Kempeleen Kirin vieraana viikko sitten. Edellisessä ottelussaan porilaiset kaatoivat kotikentällään Seinäjoen lukemin 2-0.

Lyöjätilaston yhdeksäntenä oleva Anna Hellsten on Ysien kärkinimi lyöjätilastossa. 11 juoksua kuudessa ottelussa lyönyt Hellsten kasvatti saldoaan ottelussa Kirittäriä vastaan yhdellä juoksulla lyöden Inka Pietilän kotiin. Tuoduissa juoksuissa ykköspaikkaa pitää lukkari Noora Patrikainen, joka on tuonut juoksun kuudesti. Kärkilyönneissä joukkueen kärkipaikkaa pitää Jenna Siira, joka on kuudessa ottelussa kerännyt 26 kärkilyöntiä.

Vastustaja Pesäkarhujen tehokkaimmat ovat olleet lyöjätilaston kuudetta sijaa pitävä Susanna Puisto ja seitsemäntenä oleva Susanne Ojaniemi. Puisto on iskenyt alkukauden aikana 12 juoksua ja Ojaniemi puolestaan 11 juoksua, joista yksi on kunnari. Useimmiten juoksun on tuonut Henna Juka, joka oli kahdesta edellisestä kamppailusta sivussa joukkueen pelinjohdon mukaan varotoimenpiteenä. Juka on tuonut neljässä pelaamassaan ottelussa yhdeksän juoksua.

Kärkilyöntilastossa Porilla on vahva edustus, sillä neljä pelaajaa mahtuu 22 parhaan lyöjän joukkoon. Susanne Ojaniemi (12.), Emilia Linna (13.), Emilia Itävalo (15.) ja Juka (22.) ovat keränneet yhteensä 116 kärkilyöntiä, kolmen ensimmäisen pelaajan kerättyä 30 kappaletta naista kohti.

Ottelu alkaa tiistaina Vanhalla Kentällä klo 18:00.

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *