Otteluraportti NSS: Hamina – Pesä Ysit keskiviikkona 30.5.

Superpesis: Kirittärien alku liikaa Yseille
27.5.2018
Superpesis: Sarjakolmonen Pori vierailee Vanhiksella
4.6.2018

Otteluraportti NSS: Hamina – Pesä Ysit keskiviikkona 30.5.

Ottelu tiivistettynä

1.jakso
Pelin alku oli meiltä vahva ulko- sekä sisäpelissä. Harinen loisti ekalla lyöntivuorollaan ja tyhjensi pajatson kovalla laakavedolla koppareiden välistä,  tilanteeksi 1-4. Loppujakso oltiin kuskin paikalla. Loppuun vielä Hamina yritti käynnistellä loppukiriä mutta se ei riittänyt ja veimme ekan jakson ansaitusti 5-6.

2.jakso
Oli meiltä pikkaisen hermostuneempaa peliä, toki sekaan mahtui hyviäkin suorituksia. Loppuniitin 2. jaksolle käynnisti Noora Pasin kakkospuolen laadukas läpilyönti, sillä sen jälkeen ei saatu ulkopeliä omalle tasolle. Pelirohkeus johtoasemassa oli meille liian vaikeata. Toinen jakso Haminalle siis 8-6.

Supervuoropari
Aloitettiin sisältä ja tehtiin turvallisen tuntuiset kolme juoksua. Hamina sisävuorolla saatiin heti alkuun jo palo alle ja rupesi näyttämään siltä että kyllä me tämä hoidetaan, mutta sitten homma kääntyi hyvin nopeasti kun ulkopelissä pallo rupesi polttelemaan eikä saatu heittoja kohdilleen. Heittämällä annettiin vastustajan ottaa supervuoro ja sitä myöden karvas tappio 2-1s. Kyllä tuolla tyylillä häviäminen harmittaa todella paljon. Pitää nollata ja oppia, mennä uusia pelejä kohti.

 

Teksti: valmentaja Johnny Salo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *