Tyttöjen Superpesis: Kausi alkoi kahdella tappiolla

Kenraalista voitto, kun Tahko kaatui – Sarja-avaus 16.5. Vanhiksella
3.5.2018
Tapsan Kunnari alkoi räväkästi viime viikonloppuna, -01 ikäluokan pelurit pääosissa!
8.5.2018

Tyttöjen Superpesis: Kausi alkoi kahdella tappiolla

Lauantaina 5.5. Vanhikselle saapui yksi kauden kovimmista mitalisuosikeista Janakkala. Ysit taisteli toisen jakson itselleen, mutta lopulta Jana vei voiton lukemin 1-2 (3-5,4-0,0-1). Kokonaisuutena ottelu oli Yseiltä kelpo avaus ja tyytyväisiä pitää olla edes yhteen pisteeseen kovalta vastustajalta, jossa pelaa paljon Ykköspesispelaajia sekä Mansen Superin joukkueen ringissä olleita pelaajia.

Sunnuntaina 6.5. ryhmä matkasi Hyvinkäälle. Kokoonapanoon oli tehty edelliseen verrattuna pieniä muutoksia ja se, mahdollisesti edellisen päivän pelin kanssa, painoi Ysien jaloissa, joten Tahko pääsi leipomaan mojovan 2-0 voiton kotikentällä.

– Päivät eivät ole veljiä keskenään, totesi pelinjohtaja Johnny Salo sunnuntai-iltana bussista. Lauantai antoi kuitenkin viitteitä siitä, että osaamme pelata kohtuullisen hyvällä tasolla ja taistella tasapäin kenen kanssa tahansa.

Pelit jatkuvat kotiottelulla maanantaina 14.5. tutulla Vanhiksella, kun viime vuosina upeaa juniorityötä tehnyt Lahden Maila-Veikot saapuu Karjalaan.

 

Kuvassa valmentaja Johnny Salo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *