Otteluennakko: Kenraaliharjoituksessa uusinta viime sunnuntailta

Vapputarjous: kausikortti nyt rajoitetun ajan vain 35€!
30.4.2018
Kenraalista voitto, kun Tahko kaatui – Sarja-avaus 16.5. Vanhiksella
3.5.2018

Otteluennakko: Kenraaliharjoituksessa uusinta viime sunnuntailta

Pesä Ysit kohtaavat toisessa kotimaassa pelattavassa harjoitusottelussa uudemman kerran Hyvinkään Tahkon ja tällä kertaa pelipaikkana toimii Pihkalan legendaarinen stadion keskiviikkona 2.5.

– Meillä on revanssin paikka Tahkosta, kun he voittivat meidät niukasti Lappeenrannassa. Ulkopelimme on ollut hyvää, mutta nyt kokeillaan sisäpeliinkin hieman uusia tuulia pienien vaihdosten myötä, totesi Espanjan auringossa ruskettunut pelinjohtaja Juho Kaikko.

Edellinen ottelu jätti varmaan aika paljonkin “hampaankoloon”, sillä joukkueella oli mahdollisuus ottaa voitto Vanhalla kentällä monessakin kohtaa ottelua, mutta tilanteiden jatkumot olivat aavistuksen vaillinaisia ja jatkuva paine peräkkäisine kotiutustilanteineen jäi vierailijoille antamatta.

– Kyseessä on viimeinen peli, ennen kuin sarja avataan Suomessa, joten puhutaan tärkeästä ottelusta. Otteluiden alut ovat olleet hankalia meille viime peleissä, joten siihen panostamme nyt todella paljon.

– Käännän myös katsetta kotiutusosastollemme, jolta odotan onnistumisia laajalta rintamalta. Tahko on tietysti hyvä ja osaava joukkue kotikentällään, joten meidän pitää myös miettiä tiettyjä juttuja kentän mukaan. Läpilyönti mistä tahansa tuottaa aina kunnarin.

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *