Superpesis: Ysit – Tahko harjoitusottelu päättyi niukkaan tappioon

UK Koskimiehessä Karhu -pesispäivä perjantaina 27.4.
26.4.2018
Vapputarjous: kausikortti nyt rajoitetun ajan vain 35€!
30.4.2018

Superpesis: Ysit – Tahko harjoitusottelu päättyi niukkaan tappioon

Kevään ainoa Vanhiksen harjoituspeli päättyi niukkaan tappioon

Pesä Ysit kohtasi aurinkoisella Vanhalla kentällä sarjanousija Hyvinkään Tahkon, joka vei “pisteet” mennessään Hyvinkäälle lukemin 0-1 (2-2, 3-7). Päälle pelattiin vielä kotiutuskilpailu, jonka Tahko vei nimiinsä juoksuin 2-3.

Peli oli tasaista puolin ja toisin koko ottelun ajan ja toisen jakson viimeisessä vuorossa Ysit kiri ensin 1-3 tappiosta tasoihin, mutta Tahkon hyvässä iskussa ollut lyöjäjokeri Pauliina Harinen ratkaisi pelin 4. tasoittavalla huikealla läpilyönnillä. Kotijoukkueen parhaimmistoa oli kapteeni Marianne Roiha ja pirteästi pelannut Jenna Siira. Myös Anna Hellstenin lyöntikunto alkaa löytymään hiljalleen säiden lämmetessä.

Tahko on pelannut suunnilleen samalla rungolla jo kolme kautta ja tulokset alkavat näkyä hiljalleen Superpesis- joukkueiden päänahkoina. Joukkueet kohtaavat vielä ennen sarja-avausta kertaalleen keskiviikkona 2.5. Hyvinkään Pihkalassa.

Ysit avasi kauden jo Lapuaa vastaan huikeassa Fuengirolan tapahtumassa ja kotiottelut kotimaassa jatkuvat keskiviikkona 16.5. kun hallitseva mestari Manse saapuu Etelä-Karjalaan. Tahko puolestaan avaa kauden kotimatsilla keskiviikkona 9.5. hopeajoukkue
Poria vastaan. Haastetta on molemmilla avauksissa runsaasti.

 

Kuvassa Marianne Roiha.

Kuva: Patric Huittinen /VMH

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *