Superpesis: Elina Väreelle viisivuotinen sopimus!

Kaikki Pesä Ysien pelit näkyvät jatkossa RUUTU palvelussa
1.3.2018
Imatran Aviasport Areenalla järjestetään suuri junioriturnaus tulevana viikonloppuna
6.3.2018

Superpesis: Elina Väreelle viisivuotinen sopimus!

Pesä Ysit rakentaa tulevaisuutta hitaasti kiiruhtaen ja viimeisin palanen ryhmään on Kuusankosken Puhdin kasvatti Elina Väre, 18, joka allekirjoitti viisivuotisen pelaajasopimuksen seuran kanssa. Tämä ennätyspitkä sopimus on virallisesti rakenteeltaan 3+2v mallinen, joten tämän sopimuksen puitteissa viimeinen kausi on 2022.

– Olen todella innoissani, että oli mahdollisuus päästä hienoon paikkaan tänne Pesä Yseihin, totesi Lappeenrantaan
muuttanut Väre sopimuksen synnyttyä.

Elina Väre on ollut Superpesisryhmässä try-out sopimuksella syyskuusta lähtien ja saanut vakuutettua taidoillaan valmennus- ja seurajohdon siinä määrin, että pelaajan potentiaali ja kyvyt halutaan saada jatkossa seuran käyttöön.

– Seurat (Puhti & Ysit) ja kaikki valmentajat ovat pystyneet luomaan varsinkin tälle avauskaudelle hienon pelaajapolun, missä voin harjoitella hyvin ja pelata parhaalla mahdollisella tavalla oman kehitykseni kannalta, jatkoi Väre.

– Todellista pelaajapolkua ja pelaajalähtöistä ajattelua kaikilta. Hieno fiilis on nyt!

Elina on jo siirretty Pesä Ysien kirjoille ja kesän kokonaisuuden muodostaa Kuusankosken suomensarja, Pesä Ysien nuorten Superpesis sekä sitten taitojen ja tarpeen mukaan myös Superpesis.

– Onhan tämä aika harvinaista, että tehdään näin pitkiä sopimuksia naisten puolella. Kyseessä on Pesä Ysien historia pisin sopimus kaikkine optioineen, joten olen kyllä tässä itsekin vanhoilla päivillä on todella innostunut, toteaa Pesä Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta.

– Joku “vääräleuka” heitteli jo sopparin jälkeen kunnolla vitsiä, että tämähän on oikein NHL-mallinen diili!

– Tokihan sitä sopparia varmaankin matkan varrella korjaillaan ja viilataan sekä myös jatketaan, mutta ennen kaikkea todella upeaa sitoutumista nuorelta pelaajalta, hehkutti Lantta lopuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *