Kaikki Pesä Ysien pelit näkyvät jatkossa RUUTU palvelussa

Fanituotteet: Tupsupipo nyt saatavissa Tacklan verkkokaupasta!
1.3.2018
Superpesis: Elina Väreelle viisivuotinen sopimus!
2.3.2018

Kaikki Pesä Ysien pelit näkyvät jatkossa RUUTU palvelussa

Superpesis ja Nelonen Media solmivat mittavan televisiosopimuksen

 

Kotimaisen huippupesäpallon ystäviä hemmotellaan tulevina vuosina laajalla tv-tarjonnalla. Superpesis Oy ja Nelonen Media ovat sopineet Superpesiksen tv-oikeuksista kausille 2018-2021. Uusi sopimus pitää sisällään niin miesten kuin naistenkin pääsarjaottelut.

 

Tuttuun tapaan Ruutu+ tarjoaa vähintään 70 monikameratuotannollista ottelulähetystä, jotka jakaantuvat miesten ja naisten otteluiden kesken. Viime kaudella lanseerattu ja loistavan vastaanoton saanut Fanikamera tulee kattamaan kaikki muut ottelut, joten kokonaistarjonta kasvaa yli sadalla ottelulla aikaisempiin vuosiin. Perinteiset Itä-Länsi-kamppailut lähetetään maksutta Nelosella.

 

– Tämä sopimus on iso askel eteenpäin huippupesäpallon medianäkyvyydessä. Erityisen iloinen olen naisten Superpesiksen roolin kasvusta sekä Nelonen Median sitoutumisesta pitkään ja tavoitteelliseen yhteistyöhön lajimme näkyvyyden nostamisessa. Sopimus takaa meille työrauhan näiltä osin tuleviksi vuosiksi ja antaa hyvän pohjan toimintamme kehittämiseksi markkinoinnin ja sponsorimyynnin osalta, kertoo Suomen Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi.

 

– Superpesis vahvistaa ja monipuolistaa Ruudun tarjontaa entisestään: meillä on kotimaisen palloilun ystäville huippukatsottavaa ympäri vuoden. Olemme erittäin iloisia päästessämme välittämään kansallispelin intohimoisille seuraajille otteluita näin kattavalla tarjonnalla ja täten vastaamaan kentältä tulleisiin pyyntöihin, kommentoi Nelonen Median urheilutuotannoista vastaava johtaja Jussi Suvanto.

 

– Tämä uusi sopimus on ihan mahtava, sillä nyt meidän kaikki pelit näkyvät TV:n välityksellä ja tuo eritoten kumppaneille sekä kannustusjoukoille huikean lisämahdollisuuden. Toki pitää muistaa, että pesis on kuitenkin aina parasta paikan päällä, toteaa Pesä Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta.

 

Varsinainen Superpesis-kausi Suomessa alkaa keskiviikkona 9. toukokuuta, niin miesten kuin naistenkin osalta. Miesten Superpesiksessä pelaa 14 ja naisten puolella 11 joukkuetta. Runkosarjassa pelataan yhteensä molemmissa sarjoissa yli 400 peliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *