Hallikausi käyntiin tasapelillä
24.1.2018
Urheilugaaloissa palkittiin koulu-seura -yhteistyöstä 
28.1.2018

Haastattelussa: Jenna Siira

Jutuimme hieman vastikään Lappeenrantaan muuttanutta Jenna Siiraa. Kenestä on oikein kysymys?

 

Tervehdys Jenna! Olet muuttanut muutama viikko sitten Lappeenrantaan. Millaisia ajatuksia uudesta kotikaupungista?

 • Moikka moi! Ihan ekana totesin, että en opi tuntemaan tätä kaupunkia ikinä, mutta nyt ku täällä ajelee nii tuntee kunnon riemunhetkiä ku osaaki johonki paikkaan! …olipa se sitte navigaattorilla tai ilman!

Millaisia kulttuurieroja huomaat Pesä Ysien ja edellisten seurojesi välillä?

 • Apua tää on kyllä paha kysymys! Suurin kulttuurierohan on kieli, aina ei ihan ymmärrä, mitä muut tarkottaa tai muut ei ymmärrä mitä mää tarkotan! Mun suu ei varmaa ikinä tuu taipumaan sanoihin mie ja myö.

Miltä talviajan harjoittelu on tuntunut täällä Lappeenrannassa?

 • Eihän tässä vielä oo kovin montaa viikkoo ehtiny täällä olla, mutta hyvältä on maistunu ja varsinki leiriviikonloput on ihan parhaita! Lisäksi fysiikassa ootan isoja juttuja tapahtuvan kesään mennessä

Millainen Pesä Ysit nähdään ensi kesänä pelikentillä?

 • Nyt ku palaset alkaa tässä loksahtelemaan oikeisiin uomiin ja päästään kunnolla pelin makuun niin varmasti sellanen sisukas, rempsee ja voittava!

Miten tykkäät viettää vapaa-aikasi?

 • Oon vähän sellanen ihminen, että en tykkää olla paikallani kovinkaan kauaa, niin paras tapa viettää vapaa-aikaa on yhessä kavereitten kans. Nyt uuessa kaupungissa vähänenki vapaa-aika on kyllä menny kämppää laittaessa! 

Pelipäivän rutiinit tai rituaalit?

 • Aamujäät on tärkein ja paras tapa alottaa pelipäivä, hyvä setti lajia ja herättelyä, minkä jälkee hyvä lounas ja jotai pientä tekemistä. Reilu tuntia ennen kentälle lähtöö kajarista pelipäivän soittolista huutamaan, ajatukset peliin ja valmistautumaan kentälle lähtöön! Joka vuosi pelipäivän rutiineihin on tullu joku extra-juttu, mutta se jää vielä nähtäväks mitä tänä vuonna keksitää!

Mikä on suosikkibiisi tällä hetkellä?

 • Tällä hetkellä ei oo sellasta erikosta lempparia, mutta on tullu täällä olon aikana todettua moneenki kertaan että osuvin on kyllä Uniikin Pätkätöis 

Kuka on joukkueen kovin höpöttäjä? Kenellä on huonoimmat/parhaat jutut?

 • Taijan joutua mainittemaan kovimmaks höpöttelijäks itteni, mutta jannikalle ja idalle en vedä noissa jutuissa vielä vertoja – eikä kukaan muukaan! Sen saa lukijat sit päätellä onko ne jutut hyviä vai huonoja.

Mitä terveisiä lähetät ysien faneille? 

 • Ootan kyllä vanhiksen kotipelejä ja haluun nähä millanen yleisö täällä on, joten ei muuta ku ääntä kehiin! Mitä enemmän, sen parempi! Enne kesää vetäskäähä hihasta, jos tuutte kadulla vastaan ja ohjatkaa oikeeseen suuntaan ku oon varmaa jossai hukassa .

1 Comment

 1. Kari sanoo:

  Piti hieman selata uutisointia viime syksyn puolelle, että löytyi Jennan entinen seura. No Kajjaanihan se! Tervetuloa Jenna E-Karjalaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *