Lappeenrannan Energia jatkaa Ysien pääyhteistyökumppanina

SuperSannika: perheenäidin tie Superpesispelaajaksi
9.1.2018
Pesä Ysit avaa hallikauden Pajulahdessa
20.1.2018

Lappeenrannan Energia jatkaa Ysien pääyhteistyökumppanina

”Pesä Ysit tekee ansiokasta työtä nuorten liikuttajana ja edustusjoukkue on menestynyt mallikkaasti vuosien saatossa. Yhteistyöllämme on jo pitkä historia ja on hienoa olla matkassa mukana, varsinkin kun Pesä Ysien toimintaa viedääneteenpäin tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti, kertoo Lappeenrannan Energian markkinointipäällikkö Mikko Tiilikainen.”

 

– Hienoa, että yksi pääkumppaneistamme on aktiivinen ja haluaa uudistua. Tämä tuo vireyttä kaikille tahoille, toteaa merkittävän sopimuksen jatkumisesta Pesä Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta.

 

– Lappeenrannan Energia on ollut yksi pitkäaikaisimmista kumppaneistamme ja pääkumppanuus rooliin he tulivat vahvasti vuonna 2008, kun Vanhaa kenttää uudistettiin.

 

– On upeaa olla luottamuksenarvoinen näin merkittävälle toimijalle ja hienona eleenä tämä kypärä-asia, mikä viestii myös vahvasta turvallisuusajattelusta. Juonioripuolelle tulee myös kypäränäkyvyyttä.

 

Kuvassa Lappeenrannan Energian markkinointipäällikkö Mikko Tiilikainen ja Pesä Ysien kovakätinen koppari Susanna Alava (vasemmalla) ja uusi kasvo Jenna Siira.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *