SuperSannika: perheenäidin tie Superpesispelaajaksi

Tyttöjen Superpesis aloittaa hallikauden
4.1.2018
Lappeenrannan Energia jatkaa Ysien pääyhteistyökumppanina
18.1.2018

SuperSannika: perheenäidin tie Superpesispelaajaksi

Mitä ihmettä sie horiset, kotisohvalta Superiin?

 

Reilu vuosi on kulunut aikaa siitä, kun toiminnanjohtaja Ville Lantta sai puhelun kesken lasten päiväkotihakureissua. Kerrankin Lantta oli hiljaa ja kuunteli, koska Sannika Michelssonin ehdottama idea vaikutti todella mielenkiintoisesta.

 

– Sannika soitti vanhalla tutulleen ehdottaakseen yhteistyötä Ylen valmisteilla olevan dokumentin tekoa varten. Hän ilmoitti haluavansa taistella paikasta rakkaan kasvattajaseuransa Pesä Ysien edustusjoukkueessa tavoitteenaan debytoida Superpesiksessä 40-vuotiaana, Lantta muistelee.

 

– Tarina tuntui tosi mukavalta ja olin satasella heti messissä. Lupasin, että Pesä Yseissä pääset tekemään tämän projektin ilman muuta. Medianäkyvyyskin kiinnosti ja kerroin heti painokkaasti, että homma sopii muuten tulevalle pelinjohdollekin, sillä tämä on seuran kannalta niin iso ja upea asia.

 

Matkan varrella ohjelman muoto on hieman muuttunut ja nähtäväksi jää miten Sannikan taival seurassa ja joukkueessa etenee. Keväällä julkaistava dokkari ”Sannikan Supervuoro” kertoo lopullisen ratkaisun projektin onnistumisesta kaikille.

 

– Tämä on aivan mahtava tilaisuus seuralle ja olemme etuoikeutettuja, että juuri meidän seuramme valikoitui tähän. Kiitos Sannikan, sekä arvokkaan seuratyön takavuosilta – sehän lopulta sai “päätähden” ottamaan yhteyttä ohjelman tiimoilta juuri meihin, vanhaan kotiseuraan, Lantta sanoo.

 

On kaiken kaikkiaan hienoa, että kansallispeliämme arvostetaan ja se pääsee esille vähän erilaisillakin foorumeilla. Poikkeuksellisesti ohjelma tuo esille myös pimeän talvikauden herkkupaloja kilpailukauden ulkopuolelta. Ennen kevään lopulla valmistuvaa dokumenttia helmikuun puolivälistä alkaen Yle Areenassa alkaa viikottainen Sannikan Supervuoro minisarja. Lisäksi vuoden alusta Sannikan matkaa on voinut seurata ajantasaisesti SuperSannikan Instagram-tilillä.

 

– On ollut upeaa seurata, miten Sannika on ihan täysillä mukana parikymppisten kanssa ja painaa sata lasissa. Sitkeyttä ja periksiantamattomuutta on kuin aikanaan juniorivuosilla, milloin räväkkäotteinen etukenttäpelaaja tehtaili paloja urakalla, toteaa Ville Lantta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *