Tyttöjen Superpesis aloittaa hallikauden

Raketit Uuteen Vuoteen K-Supermarket Lehmuksen myyntipisteeltä!
28.12.2017
SuperSannika: perheenäidin tie Superpesispelaajaksi
9.1.2018

Tyttöjen Superpesis aloittaa hallikauden

Hallikausi pamahtaa käyntiin jo varhaisessa vaiheessa uutta vuotta, kun loppiaisena Imatran Aviasport Areenalle kokoontuu Puijo, SiiPe, Hamina ja Pesä Ysit mittelemään talvikunnostaan. Kaikki pelaavat kaksi otteluaja pelit alkavat klo 11.20.
Valmentaja Johnny Salo (kuvassa antamassa ohjeita pelaajille) otti ryhmän komentoonsa ensimmäistä kauttaan ja syksykausi on harjoiteltu todella kovaa. Hallipelejä on ohjelmassa 7-8 kpl ja seuraava ottelu pelataan jo lauantaina 13.1. Kotkassa Haminaa vastaan.
Kesän tavoitteet ovat Tyttöjen Superin loppusarjassa ja sitä kohden töitä tehdään lujasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *