Liikuttava joululahja lapselle
13.12.2017
Pesisakatemia kehittää nuoria
28.12.2017

Hyvän Joulun toivotus

Joulu on pian täällä ja on aika rauhoittua perheen ja ystävien pariin. Joulutauon jälkeen Superpesisjoukkue jatkaa harjoituksiaan hallikautta ja turnauksia silmälläpitäen.

Muista myös uuden vuoden raketit! Edustusjoukkueen, suomensarjan joukkueen ja B-nuorten joukkueiden pelaajat myyvät yhdessä K-Supermarket Lehmuksessa Rakettitukun pisteellä 27.-31.12. raketteja, joten osta rakettisi heiltä ja tuet samalla seuraa!

 

Superin harjoitusryhmä lopullisesti valmis

Superpesiksen joukkueessamme on kaikkiaan 15 sopimuspelaajaa (lue viimeisin pelaajauutinen täältä) ja mukaan on tullut lisäksi neljä tryout-pelaajaa. Elina Väre on viimeistä vuotta (s. 1999) juniori-ikäinen ja saapuu Lappeenrantaan Kuusankoskelta. Elinaa vuotta vanhempi Pilvi Hurri on taasen Kiteen kasvatteja. Lappeenrantaan opiskelemaan muuttanut Henriikka Harinen on Hyvinkään Tahkon juniorimyllyn tuotos ja kokeneempaa kaartia edustaa Sannika Michelsson, 40, (tyttönimeltään Verho).

Sannika työskentelee toimittajana Helsingissä YLE:llä ja on Ysien oma lahjakas kasvatti 90-luvun alusta. Sannika on päätähtenä YLEn dokumentissa jossa pohditaan vastausta kysymykseen “Voiko 40-vuotias perheenäiti kamppailla pelipaikasta Superpesiksessä?”. YLE kuvaa tunnin mittaista dokumenttia aiheesta ja se esitetään toukokuussa. Sannika on pelannut viime vuosina harrastusmielessä suomensarjaa PunaMustissa Helsingissä ja kerromme lisää projektin etenemisestä nettisivuillamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *