Pesä Ysien talvikauden ohjelma
16.11.2017
Naisten Superpesiksen sarjaohjelma on julkaistu
8.12.2017

Lasten Liike -iltapäiväkerhot

Olympiakomitean koordinoima ”Lasten Liike iltapäivä” on seuroille erinomainen mahdollisuus toteuttaa liikunnallista iltapäivätoimintaa. Työnjako on selkeä. Tilavarauksista sekä yleisestä organisoinnista vastaavat koulu ja liikunnan aluejärjestö, kerhon sisällöstä ja ohjauksesta paikalliset urheiluseurat.

Hankkeen taloudellisen tuen antavat yhteiskuntavastuulliset yritykset, ja esimerkiksi ohjaajien palkkakulut katetaan rahoituksen turvin. Tavoitteena on mahdollistaa lapsille osallistuminen maksuttomaan tai hyvin edulliseen liikunnalliseen kerho- tai harrastustoimintaan. Pesäpalloseuroista Pesä Ysit on yhtenä seurana mukana Lappeenrannassa järjestämässä kuluvan vuoden kerhoja Pepon ja Lappeenrannan Voimistelijoiden kanssa.

 

Ilmoittaudu kerhoon ja lue Lasten Liikkeestä lisää täältä.

 

Pesäpalloliiton uutinen aiheesta löytyy täältä.

 

Artikkelin kuva: Sami Kontto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *