Juniorijoukkueet juhlivat kauden päättymistä

Pesä Yseille neljä pelaajasopimusta lisää
27.9.2017
Fuengirolan matkapaketteja myyty ennätysmäärä
3.10.2017

Juniorijoukkueet juhlivat kauden päättymistä

Pesä Ysien juniorijoukkueet kokoontuivat juhlistamaan kulunutta kesää ja kauden päätöstä risteilyllä m/s Camillalla palkintojenjaon merkeissä. Paikalla oli runsaasti iloista pesisväkeä ja palkintoja saatettiin maailmalle useita. Seura haluaa kiittää kaikkia vanhempia ja muita tukijoita, sekä talkoolaisia kuluneesta kaudesta!

 

Paikan päällä risteilyllä lapsille oli järjestetty myös ideointipiste, jossa tehtävänantona oli keksiä omalle seuralle (IPV tai Ysit) uusi maskotti tai logo. Muutamia otoksia löydät alta, hauskoja kuvia!

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISISSÄ PALKITTUJA:

 

G-joukkue:

Joukkueessa kesällä 2017 ovat pelanneet

Kuutti Ritakorpi, Samuel Helvasto, Sauli Helvasto, Aaro Pulkkinen, Heppu Iitiä, Minja Hämäläinen, Elmo Pulkkinen, Aleksi Törmänen, Saana Rautiainen, Nuutti Kankainen, Pauliina Vesterinen, Joanna Hulkkonen, Joe Hulkkonen, Taru Hämäläinen.

F-tytöt:

Kehittynein pelaaja: Iiris Pitkänen

Iiris on ottanut kauden lopussa isoja askeleita lajitaidoissa: lyönti kulkee ja pallo tarttuu räpylään.

 

Vuoden tulokas: Annika Väisänen

Iloinen ja osaava Annika on tuonut olemuksellaan särmää ja ilmettä F-tyttöjen joukkueeseen. Annikalta sujuu mikä tahansa pelipaikka.

 

E-tytöt:

Kehittynen pelaaja: Fei Ikonen

Fei on osoittanut kiinnostusta pesäpalloa ja sen harjoittelua kohtaan, mikä näkyy. Fei on kuluvan kauden aikana ollut menestyksekkäästi pelaamassa sekä E että D- tyttöjen aluesarjan mitalijoukkueissa.

 

Vuoden tulokas: Meri Ryytty

IPV:n tyttö Meri on ollut tärkeä osa Pesä Ysien E-tyttöjen aluesarjassa. Meri on ollut hyvällä, kannustavalla ja seurarajoja rikkovalla asenteella mukana aluesarjan E-tyttöjen pronssijoukkueessa.

E-pojat:

Kauden 2017 kehittynein : Osku Kylmä

Kauden 2017 joukkuepelaaja: Emil Lindström: kaikki huomioon ottava ja kannustava.

 

D-tytöt:

Kauden 2017 Kehittynein: Emma Holopainen

Kehittyi kauden aikana isoin harppauksin niin sisä- kuin ulkopelissä. Emma otti ulkopelissä hienosti haltuun vaativan siepparin tontin.

 

Kauden 2017 Kehittynein: Aino Kuittinen

Ahkera ja sinnikäs harjoittelija läpi kauden. Aino ei jättänyt treenejä väliin, vaikka käsi oli keväällä kuukauden kipsissä. Ahkera harjoittelu näkyi kauden aikana mm. isossa sisäpeliroolissa.

 

Kauden 2017 Joukkuepelaaja: Roosa Örså

Joukkueen kapteeni, joka johti joukkoja pelillisesti omalla esimerkillään ja piti yllä hyvää henkeä joukkueessa niin pienempien kuin isompien kesken.


C-tytöt:

Kauden 2017 kehittynein: Saana Summanen

Kehittyi kesän aikana niin sisä- ja ulkopelissä kuin myös henkisellä puolella ja sitoutui joukkueen toimintaan. Yhtenä pääkotiuttajista löi tiukoissa paikoissa monia tärkeitä juoksuja niin c-tyttöjen kuin Naisten suomarinkin peleissä. Lisäksi nopeus ja eteneminen kehittyi kauden aikana ja tämä kotiuttaja pystyi myös etenemään tehokkaasti. Ulkopelissä hoiti vaihtotilanteissa etukenttäpelin mallikkaasti ja kasvoi takatilanteessa voittavaksi pelaajaksi haastavalla 2-vahdin paikalla. Kauden aikainen kehitys peli-ilmeessä ja vaikeuksista ylipääsemisessä on nostanut Saanan uudelle tasolle.

Kauden 2017 joukkuepelaaja: Lotta Anttonen

Loukkaantuminen meinasi sotkea Lotan kauden, mutta tyttö ei lannistunut vaan kuntoutti itsensä täyteen pelikuntoon päätavoitteeseen leirille ja pystyi näin auttamaan joukkuetta. Ulkopelissä teki pyyteetöntä työtä napsien tärkeitä torjuntoja 3-vahtina ja otti loistokkaita kiinniottoja vaikeista heitoista ja täytti 1-pesää huolellisesti tilanteen niin vaatiessa. Sisäpelissä hän hoiti niin vaihtajan kuin etenijänkin roolin. Lotta on joukkueessa pelaaja, jonka kanssa jokainen tulee varmasti toimeen ja piristää jutuillaan ja toiminnallaan joukkueen ilmettä.

______________________________________________________________________________________________

TALVIKÄRPÄSET (2008 ja aiemmin syntyneet tytöt ja pojat)

 

G- ja E-junioreiden talvenajan harjoittelut alkavat marraskuussa viikolla 47 Kourulan palloiluhallissa. Harjoitukset pitävät sisällään monipuolista liikuntaa. Talvikärpäset on pesäpallon pelaamista ja harjoittelua sisältävä alle 10- vuotiaiden lasten harrasteryhmä, joka sopii niin uusille kuin aiemminkin aloittaneille harrastajille.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ryhmään: jenna.backman@outlook.com / 050 555 1789

E- ja D- tytöt (lisätietoja joukkueenjohtajalta: Kalle Saarela, kallevaltteri.mail@gmail.com, 040 0607111)
E- ja D-pojat (lisätietoja joukkueenjohtajalta: Soile Puumalainen,  soilepuu@gmail.com, 040 5636175)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *