Noora Patrikainen jatkaa Pesä Yseissä

Tapsan Kunnari jälleen Topi Kososelle
17.9.2017
Pesä Ysien ja IPV:n fanipaketti Fuengirolaan!
20.9.2017

Noora Patrikainen jatkaa Pesä Yseissä

Pesä Ysit on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen lukkari Noora Patrikaisen kanssa.

Patrikainen pelasi päättyneellä kaudella Yseissä 26 ottelua sisäpelitehoilla 2+14=16, kuusi tuotua juoksua ja 79 kärkilyöntiä. Lisäksi hän toimi Imatralla pelatussa Itä-Lännessä Idän lukkarina.

Ennen Ysejä Patrikainen voitti Kirittärissä Suomen mestaruuden ja valittiin vuoden lukkariksi.

– Tuntui luontevalta jatkaa Yseissä, sillä loppukausi meni meidän osaltamme hyvin ja on kiva nähdä, kuinka pitkälle sillä pelillä voi päästä, Patrikainen kertoo.

Yksi syistä Patrikaisen siirrolle Lappeenrantaan vuosi sitten oli halu saada enemmän sisäpelivastuuta. Hän on tyytyväinen roolinsa kasvamiseen ja kertoo, että seuraava kehityskohde on lyöntivalikoiman monipuolistaminen.

– Takatilanteita sain paljon eteeni ja se oli uusi asia minulle. Kyllä kauden aikana kehitystä tapahtui, mutta ensi vuodeksi pitää monipuolistaa vielä lyöntivalikoimaa. Tarkempi sisäpelirooli tarkentuu sitten kun joukkue on kasattu ja sen perusteella lähden kehityskohteita tarkemmin yksilöimään.

Yseissä Patrikaista odottaa uudistunut valmennus pelinjohtaja Juho Kaikon ja fysiikkavalmentaja Arttu Rossin myötä. Talven hän viettää Jyväskylässä.

– Runkomme on pääosin sama kuin viime kaudella ja se on hyvä lähtökohta lähteä rakentamaan peliä. Innolla odotan minkälaisia uusia harjoitteita valmentajat tuovat mukanaan.

– Jyväskylässä harjoittelen talven. Lähes kaikki lajitreenit teen Miikan (IPV:n Miikka Matikka) kanssa yhdessä ja siihen päälle syöttötreenejä yksin.

Pelaajasopimukset (suluissa sopimuksen kesto)

Marianna Roiha (2019+1)
Susanna Alava (2019+1)
Katriina Luoma (2018)
Jannika Lillunen (2018+1)
Hanna Järvi (2018+1)
Niina Nukarinen (2019+1)
Marianne Penttinen (2019+1)
Noora Patrikainen (2018)

Valmentajasopimukset

Juho Kaikko (2019+1)
Sampo Nieminen (2019)
Arttu Rossi (2018)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *