Tapsan Kunnari jälleen Topi Kososelle

Imatran joukkue harrastepesisturnauksen hopealle
17.9.2017
Noora Patrikainen jatkaa Pesä Yseissä
19.9.2017

Tapsan Kunnari jälleen Topi Kososelle

Pesä Ysien kasvatti, Topi Kosonen (Pattijoen Urheilijat), on jälleen ottanut kiinnityksen Tapsan Kunnari -kiertopalkintoon kauden 2017 jälkeen. Topi pelasi taas huippukauden Pattijoella ja jatkaa hiljattain vahvistuneessa seurassa myös jatkossakin. Kärkilyöntejä kaudella tuli kaikkiaan 169 ja sillä oltiin sijalla 16. koko sarjassa. Lukkarin hommissa Topi on edelleen valtakunnan eliittiä – kuten Itä-Länsikin sen taas osoitti. Onnea Topi!

 

Tapsan Kunnari -kisassa Topille kovan vastuksen antoi Ysien oma Iita Pekkola.

 

Mikä on Tapsan Kunnari?

 

Tapsan Kunnarin säännöt: Kiinnityksen Tapsan Kunnari-pokaaliin saa pelaaja, joka lyö kauden aikana eniten kunnareita sarjaotteluissa. Pelaajan on oltava joko Pesä Ysien kasvatti tai hänen on pelattava Pesä Ysien joukkueessa. Jos useammalla kuin yhdellä pelaajalla on sama määrä kunnareita, niin aikaisemmin kunnarin tehnyt pelaaja sijoittuu taulukossa ylemmäksi. Kunnareita lasketaan vain yhdestä (1) sarjasta eli se sarja missä on eniten lyönyt kunnareita. esim. NSS 2 ja TSU 4 = Saldo on 4 – ei 6.

Sarjatasot joilta kunnarit lasketaan ovat: Superpesis, Ykköspesis, Suomensarja, Nuorten Superpesis, B-poikien SM-sarja ja maakuntasarja.

Kiinnitykset aikaisemmilta vuosilta: Topi Kosonen 3kpl, Linda Taskula ja Heidi Forsell 2kpl ja, Maiju Taskula, Noora Pehrman, Annika Turtiainen, Krista Melanen, Noora Jantunen, Kirsi Kemppi, Liisi Pekkola, Vili Pelo ja Tiina Tolonen 1 kpl. Kiertopalkinnon saa omakseen kolmella kiinnityksellä eli Topi Kosonen nappasi ensimmäisen pytyin itselleen kauden 2015 päätteeksi. Uusi pysty aloitti 2016!!

 

Tapsan Kunnari Päivitetty 13.9.2017

1. Topi Kosonen SUP 5

2. Iita Pekkola NSS 4

3. Jenna Auvinen SUP 2

4. Annika Turtiainen NSS/SUP 2

5. Hanne Parviainen NSS 2

6. Essi Pehrman SUP 2

7. Linda Taskula NSS 2

8. Noora Patrikainen SUP 2

9. Vili Pelo MMK 1

10. Anna Hellsten SUP 1

11. Riina Surakka NSS 1

12. Sanni Savolainen NSS 1

13. Milla Ontronen NSS 1

14. Hanna Järvi SUP 1

15. Aliisa Timperi SUP 1

16. Veeti Lankinen BP 1

17. Justus Pelo MMK 1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *