Kauden viimeinen kotiottelu
12.8.2017
G-junioreiden pelireissu Imatralle 21.8.2017 
25.8.2017

Kausi voitolla pakettiin

Pesä Ysit päätti kauden hienosti 2-0 voittoon Lappajärven Veikoista.Vanhikselle viimeistä ottelua seuraamaan oli saapunut 226 katsojaa. Pesä Ysit hallitsi ottelua alusta lähtien. Tänään loistava Ysien ulkokenttä antoi vastustajalle vain kaksi juoksua kuudesta kolmostilanteesta.

– Aika paineettomasti päästiin pelamaan tänään. Ulkopeli oli tänään hyvää ja sen  kertoo kaverin tilanteiden vähyys, Noora Patrikainen kehui joukkuetta pelin jälkeen.

Otteluraportin tarjoaa:

Pesä Ysit hallitsi ottelua ensimmäisestä vuoroparista saakka. Heti alussa joukkue onnistui hyvin ulkovuorolla, ja heti perään sisällä. Marianne Roiha avasi juoksutilin kotiuttaessaan Aliisa Timperin, siitä jatkoi Noora Patrikainen kunnarilla tyhjään kenttään. Lappajärvi sai jakson toisesta tilanteesta kavennus juoksun. Enempää Ysit ei tilanteita vieraille antanut.

Toinen jakso oli jatkumoa ensimmäiselle. Lappajärvi sai muutamia tilanteita ja yhden juoksun harhaheitosta. Ysit naputteli tasaiseen tahtiin juoksuja. Näin Ysit pääsi juhlimaan kolmen pisteen voittoa kauden viimeisestä ottelusta. Samalla ottelu oli Ysien pelinjohtajan Ville Lantan viimeinen viuhkan varressa. Mies asteli varsin tyytyväisenä lehdistötilaisuuteen ottelun jälkeen ja kiitteli joukkuetta.

– Harva sarja päättyy siihen ettei voita mitään, mutta sarjajärjestely oli tänä vuonna tälläinen. Tytöille hatunnosto miten pelattiin tänään ja toissa päivänä. Kolme pinnaa ja kotivoitto niillä kausi päätökseen. Pelattiin upeasti viimeset kuusi viikkoa. Kiva lopettaa vaikka pidemmälle ei päästykkään, Ville Lantta mietiskeli lehdistötilaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *