Kajaani nurin vieraissa
11.8.2017
Kausi voitolla pakettiin
12.8.2017

Kauden viimeinen kotiottelu

Viimeistä kotiottelua viedään. Pesä Ysien runkosarja ja jatkosarja tulee päätökseen lauantaina. Alla on nyt 25 ottelua, mistä on kertynyt 26 pistettä. Pelin tuloksesta riippuen Ysit päättää sarjan joko yhdeksänteen tai 10. sijaan. Samalla ottelu tulee jäämään Villen Lantan todennäköisesti viimeiseksi otteluksi viuhkan varressa.

Lappajärvi on sarjan viimeisenä viidellä pisteellä. Vierasjoukkue haluaa varmasti päättää jatkosarjan voittoon. Lappajärvi otti kaikkien yllätykseksi kotivoiton Kajaanista tiistaina. Joukkuetta fei kannata aliarvioida vaikka pisteitä ei ole kertynyt. Myös Ysit on kärsinyt runkosarjassa tappion juuri Vanhiksella Veikoille.

Pesä Ysit pelannut huiman loppukauden. Voittoja on tullut tilille ja nyt sarjanpäätöstä lähdetään hakemaan hyvällä ilmeellä. Ysien pelinjohtaja Ville Lantalle ottelu tulee olemaan varmasti mieleenpainuva. Yli tuhat ottelua viuhkan varressa tulee päätökseen kotikentällä tänään. Annetaan miehen kertoa itse fiilikset ennen ottelua.

-Aikamoinen matka kuljettu tässä reilun 20v valmentajauran aikana. Kiittäminen käy myös Toimi Ventoa isosti sekä lukuisia muita tahoja. Jokainen tietää kyllä, kuka on matkassa ollut. Yhteisiä kilsoja takana on reilusti. Eihän valmentajuus lähde ikinä ropasta pois. Ainahan sitä jossain saattaa mukana olla, mutta Superpesisura on nyt yhtä peliä vaille valmiina. Kiitos kaikille, Ville Lantta fiilisteli.

Ottelu alkaa tänään 17.00 tervetuloa kannustamaan Ysit voittoon!

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *