Juho Kaikko Pesä Ysien seuraava pelinjohtaja
9.8.2017
Kajaani nurin vieraissa
11.8.2017

Viimeinen vierasottelu

Ysit kohtaa Vaara Pesiksen viimeisessä vierasottelussa tänään. Pisteen päässä toisitaan olevat joukkueet ovat pelanneet tiukkoja taistoja pitkin kautta.

Pesä Ysit on taistellut erinomaisesti viimeiset viikot. Vielä ennen Seinäjoki peliä joukkueella oli oivat mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan. Maila-Jussit piti pintansa kovassa paikassa ja otti kolme pistettä Vanhikselta. Tappion myötä haaveet kahdeksannesta sijasta mureni. Nyt Ysit taistelee Kajaanin kanssa yhdeksännestä sijasta.

Tähän mennessä Ysit ja Vaara ovat pelanneet tiukkoja matseja. Viimeeksi lappeenrantalaiset kaatoivat Kajaanin vieraskentällä 0-2. Kajaani tarvisee nyt voittoa, että pystyy taistella Seinäjokea vastaan kahdeksannesta sijasta. Kovat panokset tuovat varmasti Kajaanille lisää tahtoa otteluun.

Vaara Pesis on suorittanut heikosti jatkosarjassa. Joukkue on ottanut vain yhden voiton neljästä ottelusta. Viimeeksi Lappajärvi voitti kotonaan Vaaran 1-0. Kajaanilla on kaksi erittäin tärkeää ottelua nyt edessä. Ensin tämä ja viimeinen ottelu Maila-Jusseja vastaan.

Nähtäväksi jää miten Kajaani kestää Ysien painostuksen, ja miten Ysit on kasannut rivit tappion jälkeen.

Otteluennakon tarjoaa:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *