Kovat panokset Vanhiksella
8.8.2017
Juho Kaikko Pesä Ysien seuraava pelinjohtaja
9.8.2017

Seinäjoki parempi Vanhiksella

Pesä Ysit ei pystynyt kaatamaan Seinäjokea toistamiseen viikon sisällä. Joukkue taisteli vielä sitkeästi ensimmäisen jakson loppu hetkillä, mutta kiri päättyi liian aikaisin. Pallo poltti Ysien räpylässä erityisen paljon ottelussa ja se näkyi tulostaululla.

Ensimmäinen jakso alkoi Seinäjoen hallinnalla. Vieraat takoi kahdessa sisävuorossa viisi juoksua taululle. Sitten alkoi lappeenrantalaisten kiri. Noora Patrikainen ja Essi Pehrman avasi juoksuhanat toisen lopettavalla. Kahden ensimmäisen vuoron jälkeen Maila-Jussit ei saanut enään tilanteita Ysien ulkokentästä. Tämän jälkeen kotijoukkue pääsi kokeilemaan mihin rahkeet riittää viimeisessä sisävuorossa. Pehrman ja Anna Hellsten toi Ysit jo yhden juoksun päähän, mutta sitä lähemmäs ei enään päästy.

Toinen jakso sujui samalla kaavalla. Maila-Jussit takoi alussa juoksuja ja Ysit yritti kiriä lopussa. Kolmannen vuoroparin jälkeen Seinäjoki johti jo 0-6. Anna Hellsten kavensi eroa alkuun kahdella juoksulla. Tämän jälkeen Marianne Roiha löi vielä kolmannen juoksun. Yrityksestä huolimatta ero oli kasvanut jo liian suureksi, eikä Ysit saaneet enempää juoksuja. 0-2 voitolla Seinäjoki otti hyvin vahvan kiinnityksen kahdeksanteen sijaan, mikä oikeuttaa pudotuspeleihin.

Ysien jatksarja jatkuu jo torstaina Kajaanissa Vaara Pesistä vastaan. Jatkosarjan  viimeinen ottelu pelataan lauantaina Lappajärveä vastaan Vanhiksella.

Otteluraportin tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *