Tärkeä voitto Maila-Jusseista
4.8.2017
Seinäjoki parempi Vanhiksella
9.8.2017

Kovat panokset Vanhiksella

Pesä Ysit on aloittanut jatkosarjan ryminällä. Kolmesta ottelusta tilille on kertynyt täydet yhdeksän pistettä. Ysien hyvä draivi on jatkunut runkosarjan lopusta saakka. Nyt mahdollisuudet kahdeksanteen sijaan on omissa käsissä. Seinäjoen Maila-Jussit tänään voittamalla joukkueet ovat tasapisteissä, kun sarjaa on jäljellä kaksi ottelua.

Seinäjoki näytti jo menevän helposti pudotuspeleihin, mutta pistemenetys Lappajärvelle ja tappio Yseille tasoitti sarjaa. Tänään nähdään varmasti kova taistelu pisteistä Vanhiksella. Seinäjoki on pelannut tasaisesti koko kauden. Suuria tappio- tai voittoputkia joukkueella ei ole. Pesä Ysit pelasi puolestaan huonosti kesäkuun ja heinäkuun alun.

Aikaisemmat kamppailut joukkueiden välillä ovat olleet tiukkoja. Yksittäiset suoritukset ovat olleet suuressa osassa. Jos Ysit haluavat tänään täyden pistepotin, niin joukkueen täytyy minimoida virheet sisä- ja ulkovuoroissa. Edellisten otteluiden hyvä draivi ja itseluottamus varmasti auttaa tässä.

Nyt on oikea hetki tulla kannustamaan Ysit kohti pudotuspelejä. Otteluun pääset K-Plussa-kortilla tuomaan perheesi ilmaiseksi, ja tietenkin alle 25 vuotiaat ilmaiseksi!

Tervetuloa Vanhiksella 18.00!

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *