Ysit haastaa Lipottaret Vanhiksella

Joutsenon Kullervo ja Pesä Ysit järjestävät LAJIKARNEVAALIT 26.7. Joutsenon Urheilukeskuksessa
17.7.2017
Manse PP:n haastoon
19.7.2017

Ysit haastaa Lipottaret Vanhiksella

Yseillä on runkosarjaa jäljellä neljä ottelua, ja mahdollisuudet ylempään jatkosarjaan on mennyt. Nyt lähdetään hakemaan hyvää pelivirettä loppukaudelle. Tänään Vanhikselle vieraaksi saapuu Oulun Lipottaret joka löytyy sarjataulukon sijalta seitsemän.

Nousijajoukkue Oulu on pelannut vahvan kauden, mutta nyt alla on kolme tappiota. Joukkueesta löytyy materiaalia ratkaista ottelut. Nuori ja etenemisvoimainen joukkue on raikas tuulahdus sarjaan. Lipottaret on myös osoittanut, että lyöntivoimaa löytyy. Suurimpina tykkeinä on loistanut Juulia Salonen 1+31 ja Emilia Linna 3+15 lyödyllä juoksulla.

Nyt kannattajat teitä tarvitaan, että palataan voittojen tielle. Tule kannustumaan Ysit voittoon tänään 18.00 Vanhalle Kentälle!

Otteluennakon tarjoaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *