Ysien kauden paras esitys ei riittänyt pisteisiin

Pesä Ysien fanituotteet Tacklan verkkokaupasta!
10.7.2017
Joutsenon Kullervo ja Pesä Ysit järjestävät LAJIKARNEVAALIT 26.7. Joutsenon Urheilukeskuksessa
17.7.2017

Ysien kauden paras esitys ei riittänyt pisteisiin

 

Otteluraportin tarjoaa:

Pesä Ysit ei pystynyt yllättämään kauden parhaalla pelillä sarjassa toisena olevaa Lapuan Virkiää. Virkiän ensimmäisen vuoroparin neljä juoksua oli liikaa kirittävää jaksolle. Molemmat joukkueet saivat tasaisesti luotua tilanteita, mutta Virkiä käytti kolmostilanteet paremmin hyödyksi ja vei jakson 4-1.

-Kauden paras peli meiltä. Peli-ilme, tyyli ja tapa millä pelattiin oli loistava, mutta Lepistö, Saari ja Pippola löivät 9 juoksua vastustamattomilla lyönneillä, Ville Lantta kommentoi.

Toisella jaksolla Lapua rakensi hyvin tilanteita, mitkä kotijoukkue hyödynsi kovalla prosentilla. Pesä Ysien peli-ilme säilyi kuitenkin läpi ottelun ja onnistumisia saatiin. Virkiä vei toisen jakson lopulta 8-4 lukemin. Ysien kakkospalkittu Susanna Alava ei kuitenkaan tappiosta huolimatta ollut pettynyt joukkueen otteisiin.

-Toisella jaksolla löivät hyviä lyöntejä ja pääsivät sillä omaan hyvään rytmiin, johon meillä ei sitten ollut vastausta. Kuitenkin todella hyvä peli meiltä kokonaisuudessaan ja hyvä henki säilyi koko ajan. Tästä on tärkeä lähteä jatkamaan samalla sykkeellä,  Alava jatkoi.

Pesä Ysit pelaa seuraavaksi maantaina. Silloin Vanhikselle saapuu sarjataulukon puolivälissä oleva Oulun Lipottaret. Ottelu alkaa 18.00 tervetuloa kannustamaan Ysit kotivoittoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *