Pesä Ysit kärsi tappion Raumalle

Feran vieraaksi Raumalle
4.7.2017
Lukkariharjoitukset Ysien junioreille: haastattelussa Topi Kosonen
6.7.2017

Pesä Ysit kärsi tappion Raumalle

 

Otteluraportin tarjoaa:

Ottelu Raumalla alkoi Pesä Yseiltä nihkeästi. Ensimmäisellä jaksolla tilastoihin kirjattiin vain kaksi kolmostilannetta, eikä niistä seurannut juoksuja. Rauma puolestaan järjesti tilanteita tasaisesti. Rauma siirtyi johtoon ensimmäisellä sisävuorollaan ja kasvatti johtoaan toisella. Ensin onnistui Inka Pietilä ja sitten Teea-Kaisa Vikiö. Näillä juoksuilla Rauma vei ensimmäisen jakson 2-0.

Toinen jakso alkoi Rauman vahvalla sisävuorolla. Fera paukutti heti viisi juoksua ensimmäisessä vuoroparissa. Ysien Katriina Luoma kavensi tilannetta tasoittavalla kotiuttaessaan Marianne Roihan. Tämän jälkeen Ysien ulkokenttä alkoi toimia ja pystyi nollaamaan Rauman. Anna Hellsten löi vielä yhden juoksun, mutta enempään Ysit ei pystynyt tilanteista huolimatta. Jakso Feralle 5-2 ja ottelu 2-0.

-Avausjakso oli meiltä nihkeää. Ei saatu oikein mitään aikaiseksi. Toisen alussa annettiin vähän liikaa siimaa, vaikka loppujakso oli nousuvoittoinen ja rohkaiseva tulevaa varten. Susanna Alava alkaa olla taas hyvässä lyönnissä ja Noora Patrikainen pelasi hyvän lukkaripelin. 1. palkittu Marianne Penttinen oli sisällä 5/6, Ville Lantta summasi ottelua.

Pesä Ysien kausi jatkuu sunnuntaina Pesäkarhuja vastaan Vanhiksella. Nyt kaikki kannustamaan Ysit tärkeään voittoon kello 18.00!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *