Harmittava sulaminen ensimmäisellä jaksolla
28.6.2017
Pesä Ysit kärsi tappion Raumalle
4.7.2017

Feran vieraaksi Raumalle

Otteluennakon tarjoaa:

Pesä Ysit aloittavat heinäkuun ottelut vierasottelulla Raumaa vastaan. Seitsemän ottelun tappioputki käännettään karsimalla virheet pois.

-Useasti on Rauman kanssa pelattu tiukkoja vääntöjä ja Raumalla on aina ollut hyvä tunnelma kentällä, joten hyvillä fiiliksillä lähdetään huomenna pisteitä hakemaan. Rauman ulkopeliä vastaan pitää lyödä rohkeita hyviä vetoja. Kun karsitaan omassa ulkopelissä huolimattomuusvirheet pois, niin on mahdollisuus tuoda pisteitä kotiin, Marianne Roiha kommentoi.

Rauma on pelannut hyvän alkukauden ja on vahva kotijoukkue. Viimeeksi kotikentällä kaatui Seinäjoki puhtaasti 2-0. Ysit on taas pelanneet ailahtelevasti. Jakson voittaminen on tuottanut tuskaa ja edellisissä otteluissa sulaminen on tapahtunut jakson lopulla.
Raumalla Ysit lähtee kääntämään kurssin takaisin voittojen tielle, ja samalla kohti pudotuspeli viivaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *